Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Чанти и раници за колоездене

нови предложения в магазин Sportano 

Няколкодневни пътувания с велосипед, колоездене с минимален багаж или дори ежедневно каране за развлечение изискват подходяща подготовка. Независимо дали вземате само няколко неща от първа необходимост на велосипеда си, или планираното пътуване изисква повече оборудване, подходящата чанта или раница за велосипед е важна част от оборудването. Изберете висококачествени аксесоари за колоездене от уважавани марки и се наслаждавайте на всеки изминат километър. В Sportano ще намерите продукти на производители като EVOC, Jack Wolfskin, Basil, Lezyne, Kellys, Osprey, Thule, Topeak или Zefal

Чанти и раници за велосипеди - капацитет, системи за носене и материали за изработка 

В асортимента на нашия магазин ще откриете чанти за велосипеди за рамка, багажник и кормило, които в зависимост от размера си ще са подходящи както за кратки пътувания, така и за дълги велосипедни обиколки с повече оборудване. Системата за закрепване с куки Basil Hook-On, здравите дръжки и презрамката за рамо гарантират, че чантата може да се сваля и пренася бързо и лесно. Малка чанта за велосипед за рамката със специално прозрачно отделение, което ви позволява да работите със смартфона си по време на каране - чудесен вариант за тези, които разчитат на навигацията, за да изпълняват своите велосипедни маршрути. 

 

Велосипедните раници са универсално решение за пренасяне на необходимите вещи както на велосипеда, така и пеша. Продуктите, предлагани в гамата Sportano, са оборудвани с иновативни вентилационни системи, като например системата Air Pad, която гарантира свободна циркулация на въздуха чрез пет вентилационни канала и 3D въздушна мрежа, или системата Air Flow Contact с перфорирани подложки EVA

 

Стабилността на гърба ви дори при екстремни пътувания по неравни пътища е гарантирана от интелигентно проектираната и регулируема система за носене, разработена, наред с други неща, с помощта на технологията Body Hugging. Раницата за велосипед с резервоар ще ви помогне да се хидратирате и в същото време ще побере нещата от първа необходимост, които може да ви трябват по маршрута. 


Сред разнообразието от раници за велосипеди е важно да се обърне внимание и на капацитета. Малките раници с вместимост до около 5 литра са леки и могат да се използват за най-малките предмети. Раниците с обем от около 5 до 15 литра са за малко по-дълги пътувания, когато трябва да вземете храна или да се преоблечете. Съществуват и раници с обем от 15 до 30 литра, в които можете да поберете най-важното оборудване за пътувания с продължителност няколко часа или дори няколко дни.  

Чанти и раници за велосипеди - видове и приложения

Сред видовете велосипедно оборудване можете да откриете чанта на багажник, благодарение на която необходимото оборудване е разположено в задната част на едноколесния велосипед, както и чанта за велосипед на кормилото. Подобно решение позволява да се постави багаж с различна вместимост, но обикновено ограничава пространството за поставяне на друго оборудване, като например осветление или плотове. От друга страна, чантата за велосипед, монтирана на рамката, е решение, което не ограничава пространството и не причинява дискомфорт при каране. Предлагат се и чанти за седалката, които се монтират на стойката на седалката и на самото седло.  

От друга страна, когато избирате раница за велосипед, обърнете внимание на капацитета ѝ, както и на това дали има дъждобран. Най-популярният модел е велосипедна раница с резервоар за вода, т.е. допълнителна система за хидратация. Това ще направи използването на вода по време на каране много удобно.  

Чанти за велосипеди - как да изберем правилния модел? 

В зависимост от обема на оборудването, което искате да вземете със себе си, регулирайте вида и разположението на чантата за велосипед. Ако ще носите по-голямо оборудване, най-добре е да изберете чанти за велосипед, монтирани на багажник или на кормило. Монтирайте по-малките модели върху рамката и под седлото. Популярен модел става и чантата за телефон за велосипед, която обикновено се монтира на кормилото, за да държи устройството ви винаги с вас. Велосипедните бъбреци също са подходящи за малки предмети, особено ако отивате на кратко пътуване.  

Велосипедни раници - как да изберем правилния модел? 

На първо място, при избора на подходящ модел раница за велосипед е необходимо да се избере капацитетът. Стандартно обемът на раниците може да варира от 5 до 20 или 30 литра, като по-големият обем е предложение за хората, които изминават по-дълги маршрути с велосипед. При целодневните екскурзии трябва да вземете със себе си не само храна и напитки, но и аксесоари и оборудване. Големият брой отделения и джобове осигуряват съхранението дори на най-малките предмети. Някои раници имат и специални системи за хидратация с тръбички, за да можете да ползвате вода по време на маршрута. 

Добре е също така да вземете покривало за раницата си, за да сте сигурни, че при дъжд платът няма да се пропие. Някои модели раници за колоездене имат водоустойчиви материи, но определено е добра идея да имате и покривало. В допълнение към това обърнете внимание на дизайна на раниците, където бедреният колан трябва да осигурява правилно прилягане и комфорт по време на пътуване. Той е отговорен за поддържането на теглото в голяма степен и облекчава напрежението върху гръбначния стълб.  

Чанти и раници за велосипеди от водещи марки - на кои си струва да заложите? 

Аксесоарите за велосипеди в Sportano включват широка гама от продукти на специализирани марки като Evoc, Thule, Blackburn, Topeak, FOX, Jack Wolfskin и Basil и др. Чантите за кормило или багажник, раниците или бъбреците за велосипеди съставляват широката гама от висококачествени аксесоари за велосипеди, които се отличават със здрави, водоустойчиви материали, функционални отделения и интелигентни системи за монтаж. 

В Sportano предлагаме широка гама от продукти, а нашето професионално обслужване на клиенти ще ви помогне да изберете подходящото оборудване. Ако дадено оборудване не отговаря на очакванията ви, можете да го върнете в срок до 30 дни! 

Подробна информация Описание