• Безплатна доставка
 • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
 • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Black Diamond

Продукти: 254

View as
 1. Каска за катерене Black Diamond Capitan червена BD6202219196S
  146,00 лв.
  53-59 см (S-M) 58-63 см (M-L)

  2

 2. Ски раница Black Diamond Dawn Patrol 25 черна BD6812530002M_L1
  300,00 лв.
  От 245,00 лв.
  S-M M-L

  2

 3. Мъжко ски яке Black Diamond Recon Lt Stretch
  686,00 лв.
  S M L XL

  4

 4. Ски ръкавици Black Diamond Tour maroon BD8016896018LG_1
  142,00 лв.
  XS S M L

  4

Black Diamond

Началото на американската марка Black Diamond е поставено през 1957 г., когато нейният основател Ивон Шуинар решава да започне да произвежда специализирана екипировка за катерене. Първоначално това са куки, но марката продължава да се развива и да разширява гамата си с нови продукти, като friendies и bones - неинвазивна форма на катерене. Компанията продължава да развива производствените си системи и иновативните технологични решения за различните видове продукти, като по този начин през годините затвърждава силната си позиция в спортната индустрия. 

Производството на екипировка за катерене е основната дейност на марката Black Diamond. За да гарантира високо ниво на безопасност на потребителите, компанията гарантира, че всеки продукт се тества щателно, преди да бъде пуснат в продажба. В резултат на това на пазара се предлагат само тествани продукти с отлична издръжливост.  

Екипът на марката е съставен от професионалисти, които също са любители на катеренето и ежедневно използват оборудването, произвеждано от Black Diamond. Те са в състояние да превърнат практическите си познания в разработване на най-съвременни аксесоари, които водят до отлични резултати в обучението по катерене.  

Сред специализираните технологии, използвани в продуктите на марката, са FlickLock - система за заключване на туристически пръти, JetForce - в лавинните раници, и airNET - лек и издръжлив колан за катерене. Понастоящем широкото предлагане на марката Black Diamond включва оборудване за катерене, като лупинги, колани, лавинни детектори и експресни системи, както и други продукти, полезни при трекинг (трекинг пръти, фенери) и техническо облекло.  

Подробна информация Описание