Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Black Diamond

Black Diamond

Началото на американската марка Black Diamond е поставено през 1957 г., когато нейният основател Ивон Шуинар решава да започне да произвежда специализирана екипировка за катерене. Първоначално това са куки, но марката продължава да се развива и да разширява гамата си с нови продукти, като friendies и bones - неинвазивна форма на катерене. Компанията продължава да развива производствените си системи и иновативните технологични решения за различните видове продукти, като по този начин през годините затвърждава силната си позиция в спортната индустрия. 

Производството на екипировка за катерене е основната дейност на марката Black Diamond. За да гарантира високо ниво на безопасност на потребителите, компанията гарантира, че всеки продукт се тества щателно, преди да бъде пуснат в продажба. В резултат на това на пазара се предлагат само тествани продукти с отлична издръжливост.  

Екипът на марката е съставен от професионалисти, които също са любители на катеренето и ежедневно използват оборудването, произвеждано от Black Diamond. Те са в състояние да превърнат практическите си познания в разработване на най-съвременни аксесоари, които водят до отлични резултати в обучението по катерене.  

Сред специализираните технологии, използвани в продуктите на марката, са FlickLock - система за заключване на туристически пръти, JetForce - в лавинните раници, и airNET - лек и издръжлив колан за катерене. Понастоящем широкото предлагане на марката Black Diamond включва оборудване за катерене, като лупинги, колани, лавинни детектори и експресни системи, както и други продукти, полезни при трекинг (трекинг пръти, фенери) и техническо облекло.  

Подробна информация Описание