Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Надуваеми джакузита

Надуваемо джакузи - изберете перфектния модел в магазин Sportano 

Надуваемото джакузи е идеалният вариант, ако искате да се почувствате максимално релаксирани и да си починете, без да излизате от къщи. Благодарение на дизайна си джакузито може да се използва както в градината, така и на терасата. Моделите, предлагани на пазара, се предлагат в различни размери, така че можете да съобразите размера с мястото, където искате да поставите джакузито, както и с броя на хората, които ще го използват. Надуваемото джакузи е чудесна алтернатива на класическите модели и благодарение на използваните технологии не заема много място, а е все така издръжливо и използваемо. В нашия магазин Sportano ще намерите висококачествени джакузита от известни марки. Изберете правилния продукт за максимален комфорт и релаксация.  

Градински, осветени или квадратни - видове надуваеми джакузита 

Сред видовете надуваеми джакузита има няколко вида: надуваеми джакузита с осветление, квадратни надуваеми джакузита или градински надуваеми джакузита. Съвременните модели джакузита могат да бъдат с разнообразни форми и не само кръгли, но и квадратни, така че да могат да се използват от много по-голям брой хора. Някои модели са оборудвани с LED подсветка, която превръща джакузито в декоративен елемент. Надуваемото джакузи в градината е най-разпространеният вариант, но някои модели са достатъчно гъвкави, за да бъдат поставени и на терасата.  

Струва си да знаете, че надуваемото джакузи не е по-малко функционално от класическото, тъй като обикновено има допълнителни функции или дори контролни панели за настройка на параметри като температура, подсветка или ниво на воден масаж. Освен това, благодарение на конструкцията си, те са много по-лесни за съхранение, а също и за преместване на всяко място.  

Как да изберете подходящото надуваемо джакузи? 

Домашното надуваемо джакузи е изработено от много издръжлив материал, обикновено PVC, а самата конструкция обикновено е подсилена с рамка и корпус. Джакузито е устойчиво на повреди, водно налягане и хора и се характеризира със своята стабилност. Проектирани по такъв начин, че елементите да не се повреждат по време на употреба, ръбовете на джакузито на практика са подобни на класическите. Освен това закупуването и експлоатацията на домашно джакузи е на значително по-ниска цена, а всички необходими аксесоари и оборудване за комфортна употреба са включени в комплекта на джакузито. За поддържане на подходяща чистота е необходима само филтърна помпа, както и почистващи препарати.  

Когато избирате надуваемо джакузи, съобразете размера на модела с площта, на която ще бъде разположено, и с броя на хората, които ще го използват. Потърсете и вариант с мехурчета или водни струи. В първия случай стените на джакузито могат да бъдат снабдени със специални въздушни струи, през които се движат микромехурчета. От друга страна, джакузито с водни струи е опция за тези, които търсят модел с възможности за масаж, насочен към определени части на тялото. 

Размер на надуваемото джакузи - за 2,4 или 6 души? 

Когато избирате подходящия модел домашно джакузи, трябва да съобразите размера с пространството, с което разполагате в градината или на терасата си, както и с броя на хората. Надуваемото джакузи за двама души е предназначено за по-малки пространства, докато надуваемото джакузи за четирима или за шест души е предназначено за повече хора и по-големи пространства. Ако пространството позволява, струва си да изберете джакузи с по-големи размери, тъй като то ще бъде много по-удобно за използване.  

Надуваемо джакузи - коя марка да изберем? 

В нашия спортен магазин Sportano.bg ще откриете висококачествено надуваемо джакузи Bestway, оборудвано с DuraPlus™, което представлява издръжлива 3-слойна мрежа от полиестер и PVC. Вътрешната структура прави джакузито стабилно и не губи формата си, независимо от количеството вода. От друга страна, използваният разтвор, като например диспенсърът ChemConnect™, дава възможност да се поддържа водата чиста, като всичко, което трябва да направите, е да поставите в него подходящите хлорни таблетки. В допълнение към това опцията AirJet™ позволява максимално усещане за релаксация и почивка чрез натискане на бутон на контролния панел. Системата освобождава топъл въздух, за да създаде водни мехурчета.  

Възползвайте се от нашето професионално обслужване на клиенти, за да ви помогнем да изберете подходящото надуваемо джакузи. Ако даден модел не отговаря на очакванията ви, можете да върнете продукта в срок до 30 дни! 

Подробна информация Описание