Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

ASICS

Произходът на японската марка Asics датира от 1949 г., когато нейният основател Кихачиро Оницука, воден от идеята да популяризира спортния начин на живот сред младите хора, решава да започне да произвежда баскетболни обувки, а по-късно и модели за други спортове. Първият новаторски продукт на марката е обувка със специализирана подметка, наподобяваща вендузите на октопод. Обувките се отличават с отлично ниво на омекотяване и осигуряват сцепление и стабилност. Само една година след това изобретение победителят в Бостънския маратон става първият човек, пресякъл финалната линия с тези обувки. Оттогава насам марката продължава да се разраства и става все по-известна в целия свят. Още през 60-те години на миналия век компанията започва да разпространява продуктите си на чуждестранни пазари, включително в САЩ, където те стават много популярни. 

Asics се ангажира да разработва патентовани технологични системи, които последователно прилага във всички свои продукти. През 80-те години на миналия век е създаден Центърът за развойна и изследователска дейност на марката, където, наред с други неща, са разработени пионерски модели спортни обувки, предназначени за жени, както и технологията Asics Gel, която включва използването на гел в обувките за подобряване на омекотяването по време на физическа активност. 

Понастоящем широката гама на марката включва специализирани модели обувки за бегачи, баскетболисти, волейболисти, тенисисти и играчи на други отборни и индивидуални спортове. Освен това марката произвежда и екипи за различни физически дейности. Asics е компания с традиции, която се е разраснала значително през своята история, за да се превърне в един от най-големите производители на спортни аксесоари в света. 

Подробна информация Описание