Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Yoga Design Lab

Yoga Design Lab

Yoga Design Lab е марка, създадена от Чад Търнър, който по време на престоя си в Бали решава да създаде своя собствена марка, специализирана в производството на професионални постелки за йога, украсени с шарки. От самото начало марката има една цел - да произвежда аксесоари за йога от най-висококачествени материали и да ги обогатява с разнообразни щампи. 

Екологичните въпроси са изключително важни за производителя Yoga Design Lab. Поради тази причина всички продукти на марката се произвеждат в съответствие с етични производствени процеси. Материалите, използвани от екипа на марката за изработката на постелките, включват биоразградима гума, както и плат, получен от рециклирани пластмасови бутилки. Мастилата, използвани за създаване на отпечатъците, също са на водна основа. Това прави изтривалките напълно безопасни за употреба и щадящи околната среда. 

С течение на времето марката продължава да се развива, като разширява продуктовата си гама и усъвършенства всички свои продукти. Днес широката гама от продукти, предлагани от производителя Yoga Design Lab, включва специализирани постелки, колела за йога, както и кърпи, чанти, ремъци и гривни за подпомагане на изпълнението на сложни пози по време на йога практиката. 

Подробна информация Описание