• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

WaterRower

Продукти: 1

View as
WaterRower

WaterRower е един от най-ценените производители на гребни тренажори на спортния пазар. Марката е разработила иновативна система за регулиране, включваща вграждане на воден резервоар, който генерира съпротивление и позволява свободно регулиране според индивидуалните изисквания. Именно разработването на тази технология донесе на WaterRower най-голяма популярност в света на спорта. Първото водно гребло е създадено през 1988 г. от Джон Дюк. 

Днес марката е една от водещите компании за производство на иновативни гребни тренажори, а продуктите й се използват по целия свят от хиляди доволни потребители, както начинаещи любители на физическата активност, така и напреднали професионални спортисти.  

WaterRower произвежда своето оборудване от висококачествена стомана и дърво, така че всички продукти са не само здрави, но и елегантни и естетични. Част от оборудването на марката е съвместимо и със смартфони, което добавя иновативен елемент. Продуктите на WaterRower са сертифицирани, а самата компания е получила наградата PulsX за поддържане на уникалния дизайн на своето оборудване. 

Подробна информация Описание