• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Wahoo

Продукти: 20

View as
  1. Wahoo Kickr Trainer Floormat black WFKICKRMAT
    155,00 лв.
    200 x 90 x 0,6 cm

    1

Wahoo

Произходът на марката Wahoo датира от 2009 г., когато Чип Хокинс решава да създаде компания за спортно оборудване. Първият иновативен продукт на марката е USB антена и ANT+ предавател, който има функцията да споделя тренировъчни данни от фитнес сензори. Днес Wahoo е специализирана в производството на специализирани тренажори, уреди за измерване на сърдечния ритъм, умни часовници и електроника за колоездене, като например броячи на велосипеди с GPS. 

Wahoo е един от световните лидери в производството на велосипедни тренажори. Както начинаещите, така и професионалните спортисти могат да използват професионалното оборудване на марката. Компанията непрекъснато усъвършенства своето оборудване и предлага иновативни решения на клиентите. Съвременните тренажори са оборудвани със сензори за пулс и имат възможност за свързване на устройството с мобилен телефон чрез приложението Wahoo Fitness, благодарение на което всеки потребител може постоянно да следи напредъка на всяка физическа активност.  

Компанията Wahoo се е фокусирала върху производството на професионално оборудване и аксесоари за колоездене и фитнес, които са оборудвани с модерни съоръжения (например промяна на ъгъла на велосипеда), повишаващи комфорта на тренировката на всеки потребител. Продуктите на Wahoo се използват от хиляди доволни потребители в цял свят.  

Подробна информация Описание