Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Volcom

Volcom

Иновативната марка Volcom е основана през 1991 г. Основателите му Ричард Уолкот и Тъкър Хол са истински спортни ентусиасти, които се обявяват срещу дейността на големите корпорации и се борят срещу системата, скандирайки революционния лозунг "Младежта срещу истаблишмънта" 

В момента Volcom произвежда спортни облекла за скейтборд, сърф и сноуборд. Всички продукти на марката са издържани в оригиналния стил на пънк рока, което допринася за тяхната естетика. Марката е тясно свързана с изкуството и непрекъснато подкрепя организации за изкуство и музикалната сцена.  

Най-важният въпрос за Volcom обаче е качеството на изработката на техните продукти. Марката залага на използването на съвременни технологии в производствения процес (Face-Tech™ 2, Zip - Tech®, Gore - Tex®) и висококачествени материали, които подобряват функционалността на дрехите. Продуктите на Volcom съчетават най-добрите свойства на дрехите с уникален, специфичен за марката дизайн, който привлича вниманието на потребителите. 

Първият спортист, с когото марката си партнира, е Чет Томас, а през следващите години екипът на Volcom включва: Шон Уайт, Райън Шеклер, Брус Айрънс и Джеф Роули. С участието си в характерните дрехи на Volcano спортистите допринасят значително за популяризирането на марката и нейната популярност в световен мащаб.  

Подробна информация Описание