Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

TUSA

TUSA

Tusa е японска марка, която е на пазара от 1952 г. и е един от световните лидери в производството на специализирани аксесоари за гмуркане като маски, шнорхели, плавници и неопренови ботуши. Разработването на най-съвременни технологични решения е в основата на бизнеса на производителя Tusa. В резултат на това компанията се разраства неимоверно и нейните продукти се предлагат на много чуждестранни пазари. Марката разполага с производствени звена в Германия, САЩ, Нидерландия и Австралия и др.  

През годините Tusa разработва свои собствени производствени системи, с които постига голям успех, превръщайки се в световен производител на оборудване, предназначено за водолази. Знаков момент за компанията е пускането на пазара на маска за гмуркане, изработена от хирургически силикон. В същото време марката се фокусира върху разработването на специализирана продуктова линия, предназначена за жени, използващи бял силикон.  

Всички продукти на Tusa са с най-високо качество, издръжливи и изработени с внимание към детайла. Преди да бъде пуснат на пазара, всеки продукт преминава през тестове, при които се проверяват внимателно неговите свойства и безопасността му за употреба. Марката е получила и сертификат ISO 9001, който потвърждава спазването на етични производствени стандарти. Компанията използва иновативни технологии в аксесоарите си, като например Freedom, отговорна за перфектното прилягане на маската към лицето на гмуркача, ForcElast, използвана в плавниците за повишаване на тяхната производителност, и Tri-Mix - рамка на маската, която подобрява нейната издръжливост. 

Подробна информация Описание