• Безплатна доставка
 • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
 • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Спорт в свободното време

Продукти: 126

View as
 1. CrossKites Boarder 2.1 жълт VMCK1121
  202,00 лв.
  2.1 m

  1

 2. CrossKites Boarder 1.5 червен VMCK1115
  150,00 лв.
  1.5 m

  1

 3. FAS SMART маса за джаги синя 0CAL1747
  1867,00 лв.
  1716,00 лв.
  147 x 77 x 89 cm

  1

 4. FAS SMART маса за джаги синя 0CAL1748
  1974,00 лв.
  1802,00 лв.
  147 x 77 x 89 cm

  1

 5. Детски матрак за плуване AQUASTIC зелен ASM-188G
  43,00 лв.
  26,00 лв.
  188 x 71 cm

  1

 6. Лилав матрак за плуване AQUASTIC ASM-188V
  43,00 лв.
  30,00 лв.
  188 x 71 cm

  1

 7. Детски матрак за плуване AQUASTIC розов ASM-188P
  43,00 лв.
  30,00 лв.
  188 x 71 cm

  1

Спорт за развлечение само от Sportano.bg - разгледайте най-доброто оборудване и аксесоари 

Категорията "Спорт за свободното време" в Sportano.bg предлага богат избор от продукти, с които да се забавлявате у дома и навън. Магазинът предлага аксесоари за най-популярните отборни игри, както и възможност сами да подобрите уменията си в дейности, за които не са ви необходими други играчи. Отдихът със Sportano е не само изход от скуката, но и възможност да се движите повече през деня - прецизно изработеното оборудване ще ви позволи да се откъснете от ежедневието и да релаксирате активно. 

Търсите ли забавление, което да интегрира приятелите ви и да направи семейните събирания по-приятни? Билярдната маса или масата за джаги са подходящи за оборудване на зона за игра в дома или апартамента ви. В Sportano ще намерите по-малки игри и аксесоари за забавление, като дартс, както и хвърчила и фризби за дейности на открито. Нашият магазин предлага и електрически и моторни превозни средства, за да задоволи нуждите на най-младите потребители, както и на любителите на офроуд четириколки за развлечение

Игри и занимания - продуктова гама в магазин Sportano 

Игрите и заниманията в магазин Sportano включват стотици продукти, които ще ви вдъхнат нова страст и ще ви мотивират да бъдете активни през свободното си време. Ако предпочитате движението на открито, най-добрият избор е фризби, хвърчило, както и оборудване за плажни игри, включително волейболни топки и водни игри. Скачането на батут е чудесно за ангажиране на всички мускули и за подобряване на физическата форма. В нашия магазин предлагаме градински батути, устойчиви на атмосферни влияния, благодарение на подсилването на конструкцията със слой дебела пяна. Вътрешните и външните мрежи са гаранция за безопасност по време на игра, а продуктите са сертифицирани по CE и GS TUV. Избирате по-земни дейности? В Sportano ще намерите пълни комплекти за буле, за да можете да практикувате точни хвърляния с приятелите си. 

Билярд и дартс - всичко това ще намерите в Sportano! 

Забавленията на най-високо ниво от Sportano.bg включват дартс, където точните хвърляния и добре разработените тактики имат значение. Независимо от това какви правила следвате, дали играете професионално или любителски, в нашия магазин ще намерите пълни комплекти и необходимите аксесоари за пълноценна игра. Електронни дискове с LCD екрани, както и сизалови и хартиени дискове, професионални стрелички със стоманени и меки върхове, сменяеми накрайници и пера ще ви позволят да се снабдите с всички необходими аксесоари, за да играете на най-високо ниво. 

Играта на билярд, без да напускате дома си със Sportano.bg, е ново измерение на активността. Предлагаме билярдни маси, които не само изглеждат добре в интериора, но и отговарят на стандартите за професионална игра. Олекотената конструкция е резултат от използването на MDF плоскости, а гумените или гумените възглавници определят правилната траектория на отскочилите топки. Масите са оборудвани със система за проследяване на топката за лесно изтегляне или с мрежи за заглушаване на звука след точен удар. Предлагаме различни цветове на плата, комплекти с реплики и комплекти с аксесоари

Електрически и механични превозни средства, най-доброто забавление за деца и възрастни 

Магазинът Sportano.bg предлага забавление на много нива, включително за взискателни възрастни, които се надяват на вълнуващо преживяване. Ако шофирането зад волана ви доставя най-голяма тръпка, отдайте се на отдих с моторно или електрическо превозно средство с висока проходимост. Предлагаме четириколки с автоматична трансмисия, усъвършенствана с технологията Power Ride, така че нито една повърхност няма да бъде препятствие за вас по време на изследването на терена за отдих. Защитни ферми, обтекатели за ръце и LED осветление са само част от характеристиките на автомобилите, които осигуряват комфортно пътуване при всякакви условия. В нашия магазин ще намерите и широка гама от скейтбордове и електрически скутери, както и мини четириколки за деца. Обтекаемият дизайн без остри части, който отговаря на профила на младия ездач, е елемент на безопасност и предотвратява преобръщане по пътища с трудни повърхности. 

Други продукти в категория Спорт за свободното време на Sportano.bg 

Спортът за свободното време в Sportano включва хиляди продукти, които отговарят на начина ви на живот и любимите ви дейности за свободното време. Отдихът е и средство за релаксация в горещите дни. С градинските басейни можете да се насладите на частен кът за отдих в задния си двор. Металната рамка предпазва от корозия, а нехлъзгавите стълба и парапети ще ви предпазят от неконтролируемо падане. В категорията "Спорт за свободното време" ще откриете също сгъваема футболна врата за деца, комплекти мрежи за отборни игри като волейбол, бадминтон или тенис, както и аксесоари, които да направят активната ви почивка извън дома по-приятна. 

Подробна информация Описание