• Безплатна доставка
 • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
 • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Schwinn

Продукти: 2

View as
 1. Гребна машина Schwinn 100767
  1588,00 лв.
  1288,00 лв.
  OS

  1

Schwinn

Schwinn е американска марка, основана през 1985 г. Компанията е специализирана в производството на легнал и стационарен велосипед, както и на орбитални велосипеди, гребни тренажори и други фитнес уреди 

Schwinn предлага широка гама от модели велосипеди както за възрастни, така и за най-малките потребители. Въпреки това, най-известна е марката Schwinn благодарение на подписаните от нея тренировъчни машини. Благодарение на високото качество на изработката и използването на иновативни технологии, те намират място в реномирани фитнес зали по целия свят. 

Schwinn се грижи за уникалния дизайн на своите продукти - оборудването се предлага в елегантни и приглушени цветове, така че успешно да намери своето място и в домашните и частните фитнес зали. Оборудването на Schwinn съчетава модерен стил с иновативни технологии, като например система за регулиране на съпротивлението. Някои модели оборудване са съвместими и със смартфони чрез специални приложения, разработени от марката - Zwift, Explore The World, Peloton. Така всеки потребител може лесно да проследява напредъка на всяка тренировка.  

Продуктите на Schwinn са изработени с внимание към детайлите и отговарят на най-високите стандарти. Струва си да инвестирате в тях, за да използвате най-функционалното, но същевременно безопасно и естетично оборудване по време на тренировките, което ще ви служи по пътя към постигане на спортните ви цели. 

Подробна информация Описание