Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Стойки за шарански риболов

Стойки за шаран и въдици от Sportano.bg предлагат

Стативите за шаран в Sportano.bg са артикули, внимателно подбрани от експерти в областта на шаранския риболов. Продуктите на световни марки ще задоволят нуждите както на начинаещите, така и на напредналите любители на риболова, а широкото предлагане на магазина ви позволява да изберете подходящото оборудване за вашите изисквания. 

Видове стелажи за шарани: най-популярните модели

Сред рафтовете има и модели, чиято функционалност ще отговори на очакванията дори на най-взискателните рибари. При нас можете да избирате солидни стойки от известни марки от цял свят, като Prologic, Carp Spirit или JRC

Стойките за пръти осигуряват стабилна опора за прътите, независимо от вида на терена, върху който са поставени. Има два вида стойки: гореспоменатите стойки за въдици, които са стабилни на четири крака, като например стойката за шаран Mikado, и стативи с три опорни точки. Последните са най-ефективни при много неравен, наклонен терен. И двата вида имат заострени крака, за да могат да се поставят стабилно. 

Стойка за шаран - 3 въдици

Стойките за шаран с три въдици са важна част от оборудването на професионалния риболовец. Когато вземате решение за стойка за три въдици, си струва да се уверите, че конструкцията е стабилна и издръжлива, като например добре познатата стойка за шаран Anaconda. Освен това не бива да се забравя, че една стойка за шаран може да се използва за 2, 3 или дори 4 въдици. 

Стойка за шаран от неръждаема стомана

Правилната стойка за шаран е стабилна и лесна за настройка на много нива. Материалът, от който е изработен, трябва да е устойчив и на неблагоприятни климатични условия и повишена влажност на риболовните райони. Ако търсите статив, който да отговаря на тези изисквания, със сигурност ще се заинтересувате от стойка за шаран, изработена от неръждаема стомана. 

Полезни аксесоари за стойки за шарани

В офертата на Sportano.bg ще намерите много висококачествени аксесоари за риболов на шаран, включително стойки за шаран. Такива стойки се допълват с барове и държачи за бръмбари. Всеки от тях трябва да бъде избран индивидуално според нуждите на риболовеца. Съществуват много видове аксесоари, които са изработени от различни материали. 

Бар Buzz

Предлаганите в Sportano.bg бузгари са подбрани от експерти в областта на риболова. Това са елементи, които са част от конструкцията на стойката или които могат да бъдат прикрепени към нея. Те ви позволяват да монтирате няколко държача и в тях въдици или индикатори за замятане. Преди да решите да закупите бутон, трябва да се уверите, че поръчаният от вас статив не разполага с него в оборудването си. 

Дръжки

Както напредналите, така и начинаещите рибари ще намерят аксесоар, съобразен с техните нужди, в офертата на Sportano.bg. Сред държачите за шарански стойки можете да откриете издръжливи класически стойки, стягащи стойки, такива, изработени от пластмаса или щадяща въдиците гума. Дори и изключително взискателните риболовци ще намерят поддръжка, която да отговаря на техните изисквания. 

Използвайки офертата на Sportano.bg, можете да разширите или да попълните своя комплект за риболов на шаран. Избраните от експертите продукти ще се превърнат в неразделна част от вашето оборудване. 

Подробна информация Описание