Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Въдици за риболов на плувка

Плуващи пръти в онлайн магазина на Sportano.bg

Няма нищо по-удовлетворяващо от момента, в който след дълъг период на зорко очакване рибата внезапно издърпа плувката ви под водата. В Sportano.bg искаме тези особено вълнуващи моменти да са възможно най-многобройни. Как да го постигнем? Има един прост начин - първокласно оборудване и аксесоари. Всяка плувка в нашия магазин ще се окаже перфектна по време на риболовен излет, без значение дали е марка Delphin, Abu Garcia или Browning. Благодарение на използването на най-новите технологии и материали от най-висок клас, като фибростъкло и карбон, както камшиците, така и телескопичните пръти за плувка ще отговорят на очакванията на всеки риболовец. 

Видове поплавъчни въдици: коя да изберем?

Плуващите пръти обикновено се разделят на четири категории: дистанционни пръти, телескопични пръти (боларди), камшици и универсални пръти, които могат да се преобразуват по желание. Това разделение се дължи както на конструкцията на отделните въдици, така и на стила на риболов с всяка от тях. Както знаете, много хора започват риболовното си приключение с въдица на плувка. Кой да изберете? Характерът на този тип въдици за начинаещи обаче не означава, че в тази категория няма да намерите и оборудване за професионалисти

Mikado Sensual NG Болонски прът

Изработен от 24T въглеродни влакна, този бобър представлява новото поколение на линията Sensual от Mikado. За разлика от друго оборудване от този тип, пръчката е изключително лесна за транспортиране. Това се дължи на конструкцията от 8 елемента, която ви позволява да сглобите 7-метровата конструкция за нула време. Освен това е изненадващо лек - тежи само 422 г

Рибарска въдица Milo Aguasprint

Bat Milo Aguasprint е още една лека въдица за плувка с тегло само 80 г (при дължина 3 м) или 90 г (при модел 3,5 м). Ниското тегло е съчетано с високата здравина, която осигурява конструкцията от въглеродни влакна. Това оборудване е идеално за начинаещи риболовци. Благодарение на максимално опростената си конструкция (без водачи и макара) този камшик е възможно най-лесен за употреба

Въдица Sensas Black Arrow Pellet Waggler

Съоръженията Sensas са за тези, които избират дистанционния риболов. Той позволява да правите точни и дълги замятания, така че е идеален за по-големи водни басейни. Благодарение на конструкцията си от две части и дължината си от 3 м той е лесен за транспортиране. 

Прът Browning Black Magic CFX Match

Още една въдица за далечно разстояние, този път от високо ценената серия Black Magic. Препоръчва се за тези, които предпочитат по-дълги конструкции. Дължината му е 3,9 или 4,2 метра. Благодарение на конструкцията, състояща се от три секции, той е лесен за транспортиране (само 1,36 или 1,45 м след сгъване). Комплектът с плувка може да бъде пригоден за риболов както на малки, така и на големи риби. 

MadCat White Deluxe rod

Добър прът за риболов на плувка от дъното или на малко разстояние от брега на реката. Изработен е от здрав 24TC нанокарбон. Прътът с дължина 3,2 м може да се сгъва на две части, така че транспортната му дължина да е 1,65 м. Той е оборудван със 7 водача. 

Най-добрите поплавъчни въдици от професионални марки

Плуващите въдици, предлагани в Sportano.bg, са продукти на признати производители на риболовни принадлежности. Благодарение на сътрудничеството си с тях можем да предложим не само висококачествено оборудване за начинаещи, но и за професионалисти, които избират усъвършенствани модели за дистанция или плуващи въдици с макара. Опитът на марки като Sensas, MadCat, Milo или Mikado е гаранция за задоволителен риболов за всеки. 

Подробна информация Описание