• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Radinn

Продукти: 15

View as
Radinn

Radinn е шведска марка, основана през 2013 г., която направи революция на пазара на водни спортове и се превърна в един от най-големите лидери в бранша. Фирмата е специализирана в производството на професионални електрически табла. Идеята за производство на джетбордове се ражда от необходимостта от алтернативно оборудване на моделите, които се задвижват с неорганични горива. Производителят Radinn пръв представи на пазара електрически дъски, като по този начин допринесе за промяна в подхода към проектирането на този вид продукти.  

През годините марката продължава да се развива, като непрекъснато разширява гамата си и подобрява продуктите си с иновативни технологични решения. Сред тях са скоростното зарядно устройство, което оказва пряко влияние върху съкращаването на времето за зареждане на оборудването, най-съвременният дизайн на корпуса XDL Tech и здравата батерия G3. Нещо повече, марката е разширила дейността си на много чуждестранни пазари и нейните характерни продукти са разпознаваеми почти по целия свят. Електрическите дъски на Radinn могат да се използват както от начинаещи любители на водните спортове, така и от професионални спортисти.  

Екипът на марката се състои от специализирани инженери и дизайнери, които посвещават времето си на производството на иновативни джетбордове. Преди да бъдат пуснати в продажба, всички продукти на Radinn преминават през серия от тестове за валидиране, за да се провери тяхното качество, ефективност и безопасност. В резултат на това, когато купувате електрически джетборд от този производител, можете да сте сигурни, че той е изработен с внимание дори към най-малкия детайл и ще служи дълги години.  

Подробна информация Описание