Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Бански костюми за плуване

Бански костюми - изберете подходящия за вас модел в магазин Sportano  

Богатият избор на бански костюми ви позволява да изберете подходящия модел според фигурата си или собствените си нужди. Висококачественият бански костюм трябва да осигурява защита срещу хлор и UV лъчи и да приляга удобно на тялото. Това ще гарантира, че банският костюм е възможно най-удобен при всякакви условия във водата. В Sportano предлагаме асортимент от професионални бански костюми на марки като ARENA, Nike и Speedo.   

Тренировъчни, състезателни, от една и две части - видове бански костюми  

Висококачествените бански костюми осигуряват максимален комфорт при плуване и също така помагат за подобряване на техниката, тъй като не ограничават движенията. Благодарение на големия избор от модели ще намерите бански костюм, който можете да използвате не само в басейна.   

Банският костюм за тренировки трябва да приляга плътно към тялото, а благодарение на своята гъвкавост е подходящ и за любителско плуване. Сред видовете бански костюми можете да изберете бански от една или от две части. Първият вариант е подходящ за усъвършенстване на плувните техники и интензивни тренировки, тъй като осигурява комфорт при извършване на динамични движения. Банският костюм от една част гарантира по-малка водоустойчивост, поради което е най-често избираната начална кройка за различни състезания по плуване. Банският костюм трябва да създава усещането за така наречената "втора кожа". От друга страна, моделът от две части е подходящ за тренировки, но и за любителско плуване в басейна или в езерото.   

Как да избера подходящия дамски бански?  

При избора на дамски бански костюм е важно да се осигури максимално ниво на комфорт. На етапа на измерване проверете елементи като шевове, фуги и размер. Избягвайте модели, които притискат тялото или са твърде свободни. Обърнете внимание и на материала, от който е изработена конструкцията, за да не бъде изложена на износване или повреда. Някои модели се отличават с бързосъхнещи материи, които са устойчиви на хлор и UV лъчи. Това гарантира, че банският ви костюм няма да се повреди по време на употреба. Достатъчно еластични, за да прилягат към тялото ви, но да не ограничават свободата на движение.   

Кои марки бански костюми да изберете?  

Когато избирате подходящия модел бански, изберете кройка, изработена от бързосъхнещ материал, който е устойчив на хлор. За тази цел Speedo е разработила някои модели с технологията CREORA® HighClo™. Той осигурява максимална защита от хлор и удължава живота на тъканта, а самият материал гарантира висока компресия. Освен това използването на технологията Quick Dry позволява ефективно отвеждане на излишната влага от тялото. Марката Speedo предлага широка гама от бански костюми в различни размери и цветови варианти.   

В допълнение към това можете да изберете бански костюми Nike в различни стилове, които се адаптират към тялото ви за максимален комфорт по време на плуване. Отделните модели се отличават и с устойчиви на хлор материи. От друга страна, марката ARENA предлага бански костюми от бързосъхнещи материи с професионални кройки за тренировки и състезания. Самата тъкан е устойчива на UV лъчи и хлор.   

В Sportano предлагаме и бански костюми за момичета за най-малките любителки на плуването от марките Speedo, Nike и ARENA.   

Бански костюми - отлична естетика и най-високо качество в магазин Sportano.bg.  

Ако търсите професионални бански костюми както за тренировки, така и за състезания, възползвайте се от офертата на магазин Sportano. Предлагаме широка гама от продукти с различни размери, така че със сигурност ще откриете подходящия модел за вашата фигура. Банските костюми се предлагат в различни цветове, така че да се откроявате, докато плувате. При избора на бански костюм изберете удобството, защото банският костюм няма как да ограничава движенията ви.  

Нашето обслужване на клиенти може да ви помогне да изберете подходящия за вас бански костюм, а ако продуктът не отговаря на нуждите ви, можете да го върнете в рамките на 30 дни! 

Подробна информация Описание