• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Фенери

Продукти: 3

View as

Факли - универсални и надеждни модели в гамата Sportano 

Фенерчето е полезна част от оборудването не само за ежедневна употреба, но е полезно и при къмпингуване, лагеруване, в планината, при бягане след тъмно или по време на ежедневните задължения. На пазара се предлагат няколко вида фенерчета, които със сигурност ще откриете, за да отговорят на собствените ви нужди и употреба. В магазин Sportano предлагаме професионално спортно електронно оборудване, включително светлини и фенерчета от известни производители като Goal Zero и Ledlenser. Разгледайте асортимента на нашия магазин, за да изберете висококачествени аксесоари за вашия спорт или ежедневни дейности.  

LED, тактически, работни или соларни фенерчета - видове фенерчета 

Сред видовете фенерчета ще откриете предимно енергийно ефективни продукти, сред които са LED фенерчетата. Диодите в него консумират значително по-малко енергия от традиционните крушки с нажежаема жичка, което води до по-малка експлоатация. Освен това светодиодното фенерче е напълно устойчиво на механични повреди. Най-често на пазара може да се намери акумулаторно LED фенерче.  

Предлага се и тактическо фенерче, което често се използва от униформените служби или ловците, благодарение на високата си мощност и солидния си обхват. Отличава се с водоустойчивост, а дизайнът му е устойчив на механични удари и сътресения. Ако търсите работен продукт, изберете работилничната горелка, която е предназначена за използване в тежки условия. Напълно устойчив на удари, повреди, както и на прах. Понякога са оборудвани с по-голям светлинен лъч и специален магнит, който ви позволява да поставите и прикрепите фенерчето на желаното място.  

Освен това на пазара се предлага популярно соларно фенерче, което е чудесно за преходи в планината, трекинг или къмпинг. Освен това ще намерите и ултравиолетови фенерчета, оборудвани със светодиоди, които излъчват ултравиолетова светлина.  

Защо да се оборудвате с подходящото фенерче? 

Фенерчето е толкова универсална част от оборудването, че ще бъде идеално за различни дейности, като например походи в планината, бягане по тъмно, къмпингуване или лагеруване, както и по време на ежедневните задължения. Мощното фенерче ще ви бъде от полза във всяка ситуация, в която трябва да осветите заобикалящата ви среда. На пазара се предлагат различни видове фенерчета, така че със сигурност ще намерите подходящия продукт за вашите нужди. Изборът на правилния модел зависи най-вече от предназначението, когато ви е необходимо различно устройство за домашна употреба и друго за дейности след настъпване на тъмнината.  

Избор на фенерче - за какво да внимаваме? 

При избора на подходящо фенерче е важно да се обърне внимание на източника на захранване, като се прави разграничение между: литиеви батерии, алкални батерии и литиево-йонни акумулаторни батерии (те ще работят добре за мощни фенерчета). Когато се нуждаете от фенерче за груба употреба, водоустойчивостта е задължителна и си струва да й обърнете внимание. Светлинният поток, от друга страна, се изразява в лумени и е важен параметър при покупката на фенерче. За ежедневна употреба моделите със светлинен поток от около 100-300 lm ще работят добре, но за по-трудни терени е по-добре да изберете фенерче със светлинен поток от около 500 lm. Обхватът на фенерчето трябва да бъде съобразен с начина на използване на продукта, като за пътеката или планинския туризъм се препоръчва по-голям обхват в метри. 

Освен това самото фенерче трябва да има ниско тегло за по-голямо удобство при употреба, както и здрав корпус, устойчив на повреди, прах и различни видове замърсявания.  

Марки, предлагащи качествени фенерчета, на които си струва да заложите 

В асортимента на спортния магазин Sportano.bg ще откриете висококачествени фенерчета на доказани производители като Goal Zero и Ledlenser. Ще ви снабдим с продукти за универсална употреба, които ще намерят приложение както в ежедневието, така и по време на преходи или бягане. Със сигурност ще откриете подходящия продукт за вашите нужди, а ако не сте сигурни кой модел да изберете - възползвайте се от нашето обслужване на клиенти. Ако избраното от вас оборудване не отговаря на очакванията ви, можете да го върнете в срок до 30 дни. 

Подробна информация Описание