• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Orbea

Orbea

Orbea е испанска компания за производство на велосипеди, основана през 1930 г., с което е известна в спортната индустрия и до днес. Днес марката Orbea произвежда разнообразни модели велосипеди: шосейни, планински, за триатлон, градски и кросови 

Само четири години след началото на производството велосипедите с марката Orbea могат да се видят от професионални спортисти, които участват в състезанието на дълги разстояния Tour de France, като Мариано Канардо. 

През 80-те години на миналия век компанията бележи бърз растеж и специализираните велосипеди започват да се използват от най-добрите колоездачи, сред които Педро Делгадо, Пело Руис Кабестани и Самуел Санчес, който печели състезание с велосипед Orbey 

През всичките години на своята дейност марката Orbea се фокусира върху разработването и усъвършенстването на нови технологии (Orbea Monocoque Carbon, Non Sensor), които я превърнаха в един от водещите лидери в производството на едноколесни велосипеди. Освен това Orbea е патентовала модерно приложение, което може да се инсталира на смартфон, да следи активността и да качва GPS маршрути.  

През цялата си история продуктите на марката се ползват с доверието на хиляди спортисти, както начинаещи, така и напреднали, които постигат високи резултати в състезания по колоездене с велосипеди Orbea.  

Подробна информация Описание