Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

NOHrD

NOHrD

NOHrD е германска компания, основана през 2005 г., която проектира и произвежда качествено фитнес оборудване от дърво или кожа. Още по-малко от десетилетие след основаването на компанията марката е удостоена с известната награда PlusX за високото качество на продуктите и професионалния дизайн. Почти всички продукти на NOHrD се произвеждат ръчно в германски фабрики, което гарантира, че са изработени с внимание към всеки детайл.  

Производителят добива дървесината по етичен начин от германски гори и я обработва с масло, което допълнително подобрява свойствата на дървесината и ѝ придава здравина. NOHrD също така придава значение на екологично чистия производствен процес. Дървесината е изцяло рециклирана и не оставя излишни отпадъци. Кожените продукти на NOHrD отговарят на световните изисквания и на условията, които позволиха на марката да получи сертификат ISO 9001, демонстриращ отлична система за управление на качеството. 

За NOHrD всички въпроси, свързани с околната среда, са важни, поради което компанията използва складовите си съоръжения за производство на слънчева енергия, което ѝ позволява да захранва всички машини на служителите си с енергия с ниска консумация. Марката е известна в цял свят и нейните продукти се използват както от начинаещи във физическата активност, така и от напреднали спортисти.  

Подробна информация Описание