• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

NOHrD

Продукти: 2

View as
NOHrD

NOHrD е германска компания, основана през 2005 г., която проектира и произвежда качествено фитнес оборудване от дърво или кожа. Още по-малко от десетилетие след основаването на компанията марката е удостоена с известната награда PlusX за високото качество на продуктите и професионалния дизайн. Почти всички продукти на NOHrD се произвеждат ръчно в германски фабрики, което гарантира, че са изработени с внимание към всеки детайл.  

Производителят добива дървесината по етичен начин от германски гори и я обработва с масло, което допълнително подобрява свойствата на дървесината и ѝ придава здравина. NOHrD също така придава значение на екологично чистия производствен процес. Дървесината е изцяло рециклирана и не оставя излишни отпадъци. Кожените продукти на NOHrD отговарят на световните изисквания и на условията, които позволиха на марката да получи сертификат ISO 9001, демонстриращ отлична система за управление на качеството. 

За NOHrD всички въпроси, свързани с околната среда, са важни, поради което компанията използва складовите си съоръжения за производство на слънчева енергия, което ѝ позволява да захранва всички машини на служителите си с енергия с ниска консумация. Марката е известна в цял свят и нейните продукти се използват както от начинаещи във физическата активност, така и от напреднали спортисти.  

Подробна информация Описание