Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Meindl

Meindl

Историята на германската компания Meindl датира от 1683 г. Тогава семейство Майндл, начело с Петрус, решава да започне производство на обувки. Самата марка обаче е създадена официално през 1925 г. Стотиците години опит в производството на обувки са оформили Meindl по такъв начин, че днес тя е един от водещите световни производители на трекинг обувки за любители на природата и други модели спортни обувки.  

В своята история марката е пуснала редица колекции обувки, като MFS Vakuum, Light Trekking, Meindl Urban, Meindl Alpine и Casual Travel. Всяка от тези колекции има различни характеристики и е посветена на различен вид физическа активност. В резултат на това много спортисти могат да се възползват от качествени спортни обувки, обозначени с името на компанията Meindl. 

Въпреки че марката Meindl продължава да пази традициите си и да подчертава корените си, тя не стои на едно място и непрекъснато се развива във времето. Истинската мисия на компанията е да създава висококачествени продукти, които осигуряват безопасност и комфорт на потребителя по време на тренировка. Това се дължи на използването на най-съвременни технологии в производството, които значително подобряват характеристиките на обувките. Сред тях са мембраната Gore-Tex®, технологията Air Revolution, системата за шнуроване DiGAfix® и абсорбиращата ударите подметка Vibram® 

В допълнение към ниските и високите ботуши за трекинг и обувките за обучение Meindl предлага и качествени туристически чорапи, стелки за обувки, връзки и специализирана хидроизолация. Струва си да изберете качествени обувки и аксесоари от доказана марка с дългогодишни традиции - Meindl. 

Подробна информация Описание