• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Leatt

Основана през 2005 г., Leatt е марка, специализирана в производството на професионални спортни каски и протектори. Само две години след създаването си компанията получава наградата "Продукт на годината" за разработване на ефективна шина за врат. Известният състезател по мотокрос Дейвид Бейли също насърчава закупуването му. Още през 2008 г. е създадена първата лаборатория Leatt® Lab, в която се разработват иновативните продукти на марката. С течение на времето компанията разширява продуктовата си гама, включвайки различни видове аксесоари, сред които са гръдните протектори, якетата от колекцията Leatt® Moto и софтшел протекторите за тяло, използващи удароустойчива пяна 3DF.  

През 2013 г. се появи и линията Fusion 2.0 Junior със защитни продукти за най-младите потребители. Скоро след това марката пуска на пазара каски и ръкавици за мото и MTB със сертификат CE, който потвърждава тяхната ефективност и защитни свойства. През 2018 г. марката навлезе и на пазара на очила със своята гама Bulletproof Velocity. 

През годините марката непрекъснато разширява гамата си и разработва най-съвременни продукти, които подобряват комфорта и безопасността на всеки потребител. Днес Leatt е един от най-големите лидери в спортната индустрия с широка гама от оборудване за велосипедисти и мотоциклетисти. 

Подробна информация Описание