Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

KMC

KMC е марка, създадена през 1977 г., специализирана в производството на професионални велосипедни вериги. От създаването си досега компанията продължава да се развива и да разработва модерни вериги за различни видове велосипеди.  

Днес марката KMC е един от най-големите лидери в производството на велосипеди и в продължение на много години е изграждала своите позиции на спортния пазар. През 1989 г. марката разширява дейността си и открива нови производствени клонове в Азия. Понастоящем компанията разпространява своите продукти на повече от 150 чуждестранни пазара. Веригите на производителя KMC могат успешно да се използват от планински колоездачи, шосейни колоездачи и крос-кънтри колоездачи от всички нива.  

Преди да бъдат пуснати в продажба, всички продукти на KMC преминават през поредица от строги тестове, които проверяват тяхната ефективност и потвърждават безопасната им употреба. Освен това въпросите, свързани с околната среда, също са важни за марката. Поради тази причина компанията се ангажира да развива екологични производствени системи и да използва етични материали в своите продукти. През годините марката KMC е отличавана няколко пъти и е награждавана с RedDot Design Award. 

Подробна информация Описание