• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Kinderkraft

Kinderkraft е полска марка, специализирана в производството на професионални велосипеди за джогинг и друго оборудване, предназначено за най-малките потребители. От създаването си марката се разраства значително и започва да разпространява продуктите си в почти 70 държави по света. Това показва решимостта на компанията да продължи да развива бизнеса си и постоянно да подобрява и разширява асортимента си.  

Днес Kinderkraft е един от най-реномираните производители на детски аксесоари, а продуктите му са признати в цялото общество. Мисията на марката е да създава артикули, които помагат на родителите да се грижат за детето си ежедневно и да му доставят много радост. Струва си да се отбележи, че всички продукти на Kinderkraft преминават през редица строги тестове, преди да бъдат пуснати в продажба, които проверяват техните свойства и безопасността им за употреба.  

Изделията на марката са предназначени за употреба от деца и затова са сертифицирани за безопасност. Освен това те се отличават с уникален дизайн, който радва естетически както младите, така и възрастните потребители. През годините марката Kinderkraft е получила много реномирани награди от световни и европейски институции като ADAC, Stiftung Warenest и Red Dot Design Award. 

Подробна информация Описание