Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

KASK

Италианската марка KASK процъфтява на спортния пазар от 2004 г. насам. Компанията е специализирана в производството на качествени каски за катерене, ски и колоездене. През годините марката непрекъснато се развива и разширява асортимента си с нови продукти. Всички продукти на KASK са внимателно изработени и се характеризират с функционалност, безопасност и издръжливост. Това се постига чрез използването на специализирана хибридна конструкция и доказани материали като полипропилен. Каските са допълнително оборудвани с дишаща и бактериостатична подплата Sanitized® и 2DRY, която осигурява отвеждането на излишната влага. 

Преди да бъдат пуснати в продажба, всички продукти на KASK преминават през серия от тестове, за да се провери тяхното качество, безопасност и комфорт. Затова, когато избирате каски от този производител, можете да сте сигурни, че те отговарят на строгите изисквания и са изключително издръжливи и функционални. В своята история марката е била отличавана многократно на наградите ISPO и Eurobike. 

Каските на производителя KASK са синоним на най-високо качество и ергономичност. В допълнение към това обаче те се отличават и с уникален, специфичен за марката дизайн. Поради тази причина всеки потребител може да избере подходящата каска, която да отговаря на изискванията му както по отношение на качеството, така и на естетиката. 

Подробна информация Описание