Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

HIMO

HIMO Electric Technology е китайска компания, специализирана в проучването, разработването и производството на двуколесни електрически превозни средства. Свързаната с Xiaomi марка влезе в заглавията на вестниците през 2020 г. със своя "джобен" електромобил H1, който се сгъва до размера на лист А3 и има пробег до 20 км. Понастоящем компанията е лидер в областта на цифровите технологии и решения. 

HIMO се фокусира върху предоставянето на цялостни цифрови решения за екологична градска мобилност. Компанията иска да предостави на хората интелигентен и удобен начин за придвижване, като същевременно направи шофирането по-забавно, затова постоянно преработва и подобрява продуктите си в съответствие с отзивите и нуждите на клиентите.  

В Полша се продават електрическите велосипеди от серията MAX, които са модифицирани, за да отговарят на европейските стандарти и на правилата за движение по пътищата (наред с други неща: нямат педал за газта). Флагманският модел на електронните велосипеди на HIMO е сгъваемият Z-20 MAX с 250 W мотор в задното колело и пробег до 80 км. Гамата включва и пълноразмерните модели C30R MAX и C30S MAX с двигател с мощност 250 W, предавки Shimano (9 или 18 предавки) и пробег до 75 км с едно зареждане, както и модела Z16 MAX с пробег до 55 км и 6-степенни предавки Shimano. 

Подробна информация Описание