Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Ground Game

Ground Game, марка, основана през 2010 г., е специализирана в производството на оборудване и аксесоари за бойни спортове. Екипът на Ground Game вярва, че всеки може да тренира и да постигне спортни успехи. С оглед на това целта на компанията от самото начало е да създаде марка, която да мотивира хората да се занимават с физическа активност. За да помогне на потребителите да постигнат целите си, марката предлага специализирано оборудване и качествени тренировъчни облекла. 

Продуктите от марката Ground Game се характеризират с висока степен на издръжливост и са изключително ефективни. Освен това компанията обръща внимание на естетическите въпроси и поддържа уникален дизайн на произвежданите аксесоари. В резултат на това всеки потребител може да избере за себе си качествени продукти, които допълнително отговарят на неговите визуални изисквания. Ground Game знае, че най-важното нещо в спорта е удоволствието от всяка тренировка, поради което компанията пуска само продукти, които карат потребителя да се чувства максимално комфортно по време на тренировка.  

Марката ръководи проекта Ground Game Academy, в който участват професионалисти от спортната индустрия, за да споделят практическите си знания с публиката. Като следи редовно техните дейности, човек може да научи широк спектър от бойни техники и последните новини и открития от света на бойните спортове. 

Подробна информация Описание