Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Шнорхели за гмуркане

Шнорхели в офертата на спортен магазин Sportano.bg

Интересувате ли се от гмуркане или сте начинаещ със страст към шнорхелинга? В нашия магазин Sportano ще намерите професионални продукти и оборудване, които ще ви позволят да изпитате невероятни преживявания под повърхността на водата. Асортиментът ни включва шнорхели, благодарение на които можете безопасно да се гмуркате и да откривате нови места във всяка ситуация. Тук ще намерите всичко необходимо за любимата си физическа активност. 

Покупка на шнорхел: какво да търсите?

Преди да решите да си купите подходящ шнорхел, обърнете внимание на няколко важни елемента, като например предназначение, конструкция и видове оборудване. Това ще ви помогне да изберете професионално и безопасно оборудване за гмуркане.  

Предвидена употреба на шнорхел

Шнорхелът ви позволява да дишате свободно, докато плувате във водата, без да се налага да излизате от нея. Най-често се използва по време на гмуркане с апнея или плуване по повърхността на водата, известно като шнорхелинг. Този тип оборудване е чудесно за хора, които тепърва започват приключението си с гмуркането, тъй като шнорхелът обикновено е прикрепен към маската. От друга страна, професионалистите използват шнорхела за по-развлекателен контакт с водата.  

Изграждане на шнорхел

Шнорхелът се състои от три компонента: мундщук, дихателна тръба и колан. Някои от професионалните модели имат и клапан за отстраняване на водата след изплуване и горна предпазна клапа, която предотвратява навлизането ѝ по време на гмуркане. Сред шнорхелите обърнете внимание на версията Hyperdry MAX на оборудването на TUSA. Това е модерна технология, която запазва шнорхела сух по време на гмуркане. Специална система затваря клапана и предпазва от наводняване.  

Видове шнорхели 

Сред многото модели шнорхели има няколко вида: тръба с отворен отвор, клапан, горна предпазна част или смесена тръба (с клапан и горна предпазна част). Определено си струва да заложите на оборудване с допълнителен корпус, за да можете да се гмуркате безопасно под вода. Когато избирате шнорхел, обърнете внимание на дължината на елемента, която в оптималния случай трябва да е 30-35 см. На свой ред формата на мундщука трябва да се избере индивидуално, но има два вида на този елемент. Първият трябва да се държи в моларните зъби, а вторият - върху зъбите и небцето. Сред моделите на това оборудване можете да забележите и шнорхел с клапан, който ви позволява бързо да отстраните водата от шнорхела след излизане на повърхността

Ако търсите подходящия елемент, в нашия магазин Sportano ще намерите шнорхел, който ще ви осигури безопасност при всякакви условия. 

Най-добрите шнорхели от професионални марки

Гмуркането или гмуркането с шнорхел изисква много практика, за да придобиете умения. Когато започвате да плувате, изберете оборудване, което ще ви улесни в плуването и движението под вода, особено в по-дълбоките зони. В Sportano ще намерите голям избор от професионално оборудване за гмуркане с шнорхел от известни марки. Благодарение на нас можете да започнете или да продължите приключението си с водни спортове

Ако не сте сигурни какво оборудване да купите, възползвайте се от професионалното ни обслужване на клиенти - ние ще ви помогнем да изберете продуктите, от които се нуждаете, в зависимост от вашите умения и ниво на владеене на езика. В Sportano.bg ще пазарувате бързо и удобно с възможност за лесно връщане на продукти до 30 дни! 

Подробна информация Описание