Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Плавници за гмуркане

Diving Flippers в спортен магазин Sportano

Плавниците за гмуркане са от съществено значение за всеки любител на подводните приключения. Sportano.bg предлага широка гама от модели на известни марки, произвеждащи спортни аксесоари. Водолазното оборудване от нашата гама ще отговори на очакванията и на най-взискателните клиенти. Тук ще намерите както професионални, така и любителски плавници за гмуркане.  

Защита от охлаждане, по-добра плаваемост и лекота на плуване под вода са най-важните предимства на плавниците от офертата на Sportano.bg. Всички продукти са с високо качество и ви позволяват да увеличите комфорта при любимия си спорт.  

Видове плавници за гмуркане: кои да изберем? 

Когато избираме плавници за гмуркане, трябва да ги изберем според вида спорт, който искаме да практикуваме. Освен това трябва да съобразим размера, така че перките да не се изплъзват по време на плуване и да не се нараняват, ако размерът е твърде малък. В зависимост от модела ще трябва да се справяме с различни видове крепежни елементи. Най-често това е катарама или щипка. Ако държите на висококачественото оборудване, изработено от най-добрите и издръжливи материали, е необходимо да разгледате офертата на Sportano.bg. 

Плавници за гмуркане с шнорхел

В зависимост от това колко сте напреднали, можете да изберете плавници за обучение или за гмуркане. Ако сте в добра форма и плувате от дълго време, можете да си позволите по-твърд материал. Плавниците за шнорхел се предлагат в различни цветове и се прикрепят с ремъци или се поставят директно върху крака (известни още като "гумени ботуши"). За начинаещи се препоръчват по-къси модели.  

Плавници за любителско гмуркане

За хората, които тепърва започват да се занимават с гмуркане или го правят само по време на ваканционни пътувания, препоръчваме плавници за любителско гмуркане. Те определено са по-къси и по-меки от професионалните. Те ви позволяват да се движите по-бързо и да прекарвате времето си удобно под вода. 

Плавници за професионално гмуркане

Хората, които се гмуркат професионално, могат спокойно да инвестират в по-дълги плавници за професионално гмуркане. Те са много по-здрави от тези, предназначени за развлекателни спортове. Те са изработени от висококачествени материали, което гарантира надеждност и комфорт дори при трудни условия.  

Кои плавници за гмуркане да изберем за деца?

Детските джапанки се различават основно по пропорции и размер. Те определено са по-къси и по-малки от тези за възрастни. Благодарение на възможността за регулиране можем да пригодим размера на перката към крака на детето по всяко време. Това е идеално решение за тези, които не искат редовно да инвестират в нови перки.  

Водолазните плавници в офертата на Sportano.bg са изработени от най-висококачествени материали. Както професионалните, така и развлекателните варианти се предлагат в широка гама от цветове. Подгответе се за подводно плуване със Sportano.bg още сега! 

Подробна информация Описание