Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Globe

Австралийската марка води началото си от 1994 г., когато трима братя Хил - Стивън, Мат и Питър в Мелбърн - започват да произвеждат обувки за скейтборд и суфринг. Днес основният бизнес на Globe International е разделен на собствени марки, лицензирани марки и разпространявани марки. 

Страстта главно към скейтбординга е довела, наред с други неща: поредицата от 6 късометражни филма "United By Fate", филма "Year Zero", специализирани книги или организирането на състезание с кодово име Globe Assault (2006 г.). Марката спонсорира и отбори по скейт, сърф и сноуборд. През годините силният екип от състезатели включва Ал Боглио, Андрю Къри, Чет Томас и Родни Мълън (първият, който получава обувки за кънки, оборудвани с въздушна възглавница за увеличаване на амортизационните свойства на подметката), както и Крис Хаслам, Дейвид Гонзалес и Сами Монтано. През 2010 г. компанията започва да произвежда всички видове оборудване за скейтъри: палуби, колела, винтове и др.  

Globe е призната за иновативна, прогресивна и страстна, но също така и за солидна изработка и добро съотношение цена-качество. Освен това компанията се ангажира с опазването на околната среда, като например: използване на по-устойчиви влакна и тъкани (например органичен памук, Cocotex® - прежда от кокосови черупки, преработени в активен въглен и комбинирани с полиестер, която е бързосъхнеща и устойчива на миризми, или кожа Wolverine®, изработена от свински набук) и стриктно тестване на дрехите за прилягане, функционалност и издръжливост.  

Понастоящем Globe е водещ производител на скейтбордове, дрехи, обувки и аксесоари за любителите на всички видове дъски: от скейтборд до сърф и сноуборд. 

Подробна информация Описание