Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

F2

Основана през 1979 г. от Питър Брокхаус, F2 е марка, която е допринесла за развитието на нов воден спорт - уиндсърфинга. От самото начало компанията се ръководи от мотото "забавление и функционалност", в чийто дух се създават най-добрите спортни аксесоари. Само няколко години след създаването си марката завладява пазара с пускането на иновативните дъски Strato, Comet, Starlit и Sunset, проектирани от известния сърфист Юрген Хьоншайд. По това време се появяват и първите фънбордове с къси стрели и специализиран дизайн на платната, което позволява още по-голямо забавление от всяка тренировка. 

През годините марката продължава да се развива, като разширява гамата си с нови продукти, включително за зимни спортове, и разработва иновативни технологични решения. През 1985 г. екипът на компанията патентова епоксидна технология, която позволява на потребителя сам да проектира дъската за сърф. Това е революционно откритие, което позволява на оборудването да получи уникално покритие. Компанията е популярна и със сътрудничеството си с известни спортисти, които използват продукти с марката F2 в състезанията, включително Клаус Валтер, Кай Шнелбахер и Бьорн Данкербек, които доминират в уиндсърфинга през 2000-те години. 

Понастоящем богатата гама на F2 включва оборудване и аксесоари за водни спортове като уиндсърфинг, кайтбординг, SUP и уейкбординг. Освен това гамата включва и специализирани сноубордове, връзки и каски.  

Подробна информация Описание