Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Exustar

Създадена през 1993 г., Exustar е марка, специализирана в производството на професионални педали, обувки и аксесоари за колоездене. Мисията на марката е да произвежда такива продукти, които пряко подобряват комфорта, безопасността и ефективността на всяка колоездачна тренировка. Най-голямото развитие на компанията се случва в началото на 2000-те години, когато екипът на марката се включва в разработването на съвременни технологични решения. През 2003 г. са разработени първите продукти от въглеродни влакна, а само две години по-късно вече са представени обувки, изработени от въглеродни тъкани.  

Преломен момент в развитието на марката е партньорството ѝ с колоездача Хсяо Мей Ю, който печели игрите в Гуанджоу, Китай. Това събитие донесе на марката невероятна популярност и я нареди сред лидерите в колоездачната индустрия. Днес марката Exustar определя тенденциите в дизайна на аксесоари за колоездене и нейните продукти се използват от най-изтъкнатите спортисти.  

През годините компанията продължава да се разраства и постоянно разширява гамата си с иновативни аксесоари. Още през 2009 г. марката прави пробив в дизайна на педалите и пуска на пазара изключително лекия модел E-PR00CKTI. Две години по-късно си партнира и с Garmin, с който съвместно разработват иновативен измервател на мощността, базиран на педалите Garmin Vector. 

Подробна информация Описание