Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

EVERLAST

Everlast

Историята на марката Everlast датира от 1910 г., когато нейният основател Джейкъб Голомб решава да започне да произвежда спортни облекла. Започва с проектирането на иновативни костюми за плуване, а по-късно донякъде уточнява сферата на производство и започва да се фокусира върху производството на професионални и издръжливи каски за екстремни бойни спортове 

През 1917 г. прочутият американски боксьор Джак Демпси си партнира с марката Everlast и ѝ възлага да произведе основно боксово оборудване за него. Само две години по-късно Демпси е коронясан за световен шампион в тежка категория след победна битка, по време на която използва специализираните ръкавици Everlast. Именно тези събития донесоха най-голяма слава на марката и ѝ позволиха да се наложи като един от най-добрите производители на боксови аксесоари.  

С разрастването на компанията Everlast разширява асортимента си, включвайки фитнес оборудване и функционално облекло, предназначено за бойни спортове. Марката е и предшественик на леките боксерки, които се наложиха в света на спорта и изместиха тежките кожени модели. 

Everlast направи революция на пазара на бойните спортове и сега е една от най-разпознаваемите марки в света, чиито продукти се използват както от начинаещи във физическата активност, така и от професионални спортисти.  

Подробна информация Описание