Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Електрически дъски за сърф

Електрически дъски за сърф - изберете идеалната дъска в магазин Sportano 

Обичате ли да плувате и смятате ли, че плуването е изключително приятно? Обичате ли водните спортове, например сърфирането? Ако е така, струва си да разгледате гамата от електрически дъски за сърф. Това е чудесно оборудване за плуване, което ви дава усещането, че левитирате над водата, като същевременно не изисква толкова много енергия, колкото класическото плуване върху дъска. В днешно време производителите залагат на най-съвременни решения и технологии, за да осигурят комфорт и същевременно забавление по време на заниманието. В категорията на електрическите дъски за сърф в магазин Sportano ще намерите висококачествени модели от доказани производители като Radinn. Разгледайте нашата оферта и изберете подходящата дъска, която да отговаря на вашите нужди.  

Електрически дъски за сърф и техните предимства пред класическите дъски за сърф 

Сърфът с електрическо задвижване е оборудван със специално крило и задвижване, което е свързано с батерия. Електрическото задвижване е проектирано така, че дъската да се носи по повърхността на водата, така че цялата инсталация да оказва минимално съпротивление, създавайки впечатлението, че левитира над водата. Големият обхват и животът на батерията позволяват дълги плувания.  

Самата електрическа дъска не изисква от нас много работа или поне не толкова много в сравнение с класическата дъска за сърф. Той осигурява комфорт и отлична производителност, като същевременно е удобен за използване. Хората, които никога не са карали сърф, може да се затруднят да овладеят дъската в началото, но няколко урока с инструктор и подходящо обучение ще ви помогнат да се запознаете с работата на цялата система.  

Разходи и избор на електрически сърф 

На първо място, когато избирате подходящата електрическа дъска за сърф, обърнете внимание на задвижването, по-специално на съвместимостта с двигателите и скоростта, с която оборудването може да се движи. След това проверете времето за работа и живота на батерията, за да изберете модел с подходящо време за работа с едно зареждане. Повечето платки предлагат възможност за ускоряване до около 60 км/ч и имат време за работа до 45-50 минути с едно зареждане. Въпреки това някои модели имат възможност за бързо зареждане, което ви позволява да използвате дъската отново след около 2 часа.  

Използването на висококачествени материали и технологии като Limited Hull Technology (LTD), които често се срещат в дъските Radinn, позволява на дъската да бъде здрава и да има подходящи характеристики за управление. След това хардуерът е съставен от стъкло и въглеродни влакна, за да се намали теглото. Разположените в дъската перки осигуряват контрол при преместване на центъра на тежестта.  

Електрическа дъска за сърф цена - със сигурност се чудите каква е цената на този вид оборудване. Цените на базовите модели започват от около 8000-9000 хиляди до няколко десетки хиляди. Цената зависи от конкретния модел и от характеристиките на задвижването и батерията.  

Електрически сърф - марки, на които да заложите 

В асортимента на магазина Sportano.bg ще намерите висококачествени електрически дъски за сърф от доказан производител като Radinn. В офертата можете да се снабдите с дъски за плуване с различни параметри на задвижването и живота на батерията. Изработен е по гореспоменатата технология Limited Hull Technology (LTD), която гарантира издръжливостта на продукта и осигурява оптимално тегло на оборудването. Ако не знаете кой модел да изберете, можете да се възползвате от професионалното ни обслужване на клиенти. 

Подробна информация Описание