Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Флорбол

Unihockey - най-качествената екипировка в онлайн магазина на Sportano 

Всичко, от което се нуждаете, за да играете флорбол, е стик, топка и необходимите аксесоари и дрехи за удобство. Флорбол е спорт, който набира все по-голяма популярност благодарение на възможността да се играе на закрито с твърда повърхност, имитирайки традиционния хокей на лед. Това занимание ще се хареса не само на децата, но и на възрастните, като можете да играете флорбол както професионално, така и за развлечение. В нашия магазин Sportano.bg ще намерите висококачествено оборудване като топки за флорбол, стикове за флорбол, врати за флорбол, комплекти, както и аксесоари. При нас ще изберете доказано оборудване от реномирани марки като SKLZ, Molten, UNIHOC, Unibros, Fox 40, Hudora или Interplastic

Unihockey - правила и основна информация 

Хокеят на лед не е нищо повече от спорт, който наподобява игра на лед, но всички мачове се играят в спортни зали с твърда настилка. Правилата на флорбола предвиждат използването на пръчки с върхове за отскачане и подаване на топката. Самата техника е много подобна на класическата игра на лед. Правилата на флорбола позволяват на терена да играят не повече от 20 играчи, като всеки отбор може да има максимум шестима играчи - петима плеймейкъри и вратар. По време на мач играчите могат да се разменят колкото пъти пожелаят, като няма определено ограничение.  

Ако се чудите какви са размерите на игрището за флорбол, то обикновено представлява правоъгълна площ с размери 40x20 м, като височината на заобикалящата го лента е 50 см. Централната линия минава през средата на игрището успоредно на по-късите линии и разделя игрището на две части. 

Правила на Unihockey - играта се състои от 3х20 минути, като след всеки период има 10-минутна почивка. Когато мачът трябва да се реши с резултат и след 60 минути има равен резултат, се провежда 10-минутно продължение.  

Бухалки, топки или врати за флорбол - основно оборудване и аксесоари, с които да се снабдите 

Ако искате да започнете приключението си с флорбол, си струва да се снабдите с необходимото оборудване и аксесоари, без които играта няма да е възможна. Основната част от оборудването е стик за флорбол, който е с правилна форма и е снабден с дръжка и завършва с гребло. Топките за пода обикновено са пластмасови модели със специални отвори. При професионалните мачове се използва топка за игра с диаметър около 72 мм с 26 дупки (всяка дупка е с диаметър 10 мм). В допълнение към това си струва да се снабдите с врата за флорбол, където обикновено се използват по-малки модели. Вратата е с размери приблизително 1,60x1,15 м и дълбочина 65 см.  Оборудването се допълва от бариери за флорбол, които са полезни за професионалните игри и са разположени около игрището. Обикновено те са високи около 50 см и отговарят за задържането на топката в полето.  

Когато избирате подходящото оборудване, можете да изберете комплект за флорбол, който се състои от две врати, стикове и топки, за да имате възможност да започнете да играете веднага.  

Избор на подходяща екипировка, облекло и аксесоари за флорбол 

Екипировката за флорбол обикновено се състои от панталони, потник или риза с дълъг ръкав и обувки за флорбол. Ако обмисляте правилната екипировка за хокей на лед, си струва да заложите на защитна каска, особено за вратаря. Хокеят на лед е по-безопасен спорт, но когато играете професионално, каската ще ви предпази от наранявания на главата и лицето. От друга страна, ръкавиците Unihockey ще осигурят комфорт по време на движенията, а вратарят ще предпази ръцете си от ожулвания. Когато играете на закрито, изберете подходящи обувки за флорбол, които ви позволяват да се движите свободно из залата. Изберете обувки за вътрешно ползване с нехлъзгаща се подметка с високо сцепление и удобна стелка.  

От своя страна височината на стиковете за флорбол зависи от ръста на потребителя, което е изключително важно при избора на подходящо оборудване. Самият вал обикновено не е по-дълъг от 99 см. Изберете топка за доджбол в комплект от няколко части, за да имате винаги под ръка допълнителен модел. 

Когато избирате оборудване за флорбол за деца, избирайте по-малки комплекти от врати и стикове, които са съобразени с ръста и нуждите на най-малките любители на това занимание.  

Марки, предлагащи оборудване, аксесоари и облекло за флорбол 

В нашия магазин Sportano.bg ще намерите висококачествено оборудване, включително врати за флорбол, стикове за флорбол, топки за флорбол, комплекти за мини хокей, както и комплекти с аксесоари. Всичко това от реномирани производители като Molten, SKLZ, Interplastic, Fox 40, Hudora, UNIHOC или Unibros. При нас ще се снабдите с оборудване, за да можете да тренирате флорбол и да играете развлекателни мачове с близките си. Нашето професионално обслужване на клиенти ще ви помогне да изберете подходящото оборудване, а ако продуктите не отговарят на нуждите ви - можете да ги върнете до 30 дни. 

Подробна информация Описание