• Безплатна доставка
 • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
 • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Детски ръкавици

Продукти: 151

View as
 1. Детски ски ръкавици LEGO Lwatlin 700 тъмножълти 22865
  64,00 лв.
  47,00 лв.
  122-128 134-140 146-152

  3

 2. LEGO Lwatlin 700 детски ски ръкавици розови 22865
  64,00 лв.
  47,00 лв.
  122-128 134-140 146-152

  3

 3. Детски ски ръкавици Viking Mate pink 120/19/3322
  39,00 лв.
  3 4 5

  3

 4. Детски сноуборд ръкавици Dakine Tracker Mitt grey D10003190
  82,00 лв.
  65,00 лв.
  M L XL

  3

Ръкавици за деца - красиви и удобни модели в магазин Sportano 

Децата много често прекарват времето си навън, като извършват различни дейности, например каране на колело, тичане или игра навън с други хора. При неблагоприятни условия е важно да облечете детето си с подходящо облекло, съобразено със сезона и вида на дейността. Важно е да се гарантира, че ръцете на детето ви няма да изстинат или че кожата му няма да получи механични наранявания. Детските ръкавици ще бъдат незаменими за това, тъй като служат за защита от студ, ожулвания и ще се окажат полезни по време на дейности на открито. В спортния магазин Sportano.bg ще намерите висококачествени детски ръкавици от известни марки като Viking, ZIENER, Rossignol, Roxy, 100%, Level, LEGO или FOX.  

Зимни, ски или водоустойчиви ръкавици - видове детски ръкавици 

Детските ръкавици са незаменим елемент от облеклото, особено ако детето ви прекарва много време навън и се занимава с различни спортни дейности. През по-студените сезони идеално подхождат детските зимни ръкавици, които трябва да се характеризират с високо ниво на топлоизолация. Струва си да помислите и за водоустойчиви детски ръкавици, т.е. водоустойчиви модели, които са идеални за колоездене, бягане или зимни спортове. Когато става въпрос за последните дейности, детските ръкавици за ски или сноуборд са задължителни, ако детето ви кара ски или борд. Те не само предпазват от студ и проникване на вода, но и гарантират прецизността на движенията им. Детските ски ръкавици са модели, които обикновено са оборудвани с изолация или мембрани за адекватни топлоизолационни свойства.  

Детските ръкавици с един пръст също са популярни и идеални за ежедневни дейности. Най-голямото им предимство е отличната защита от студ, тъй като не позволяват на кожата да изстине. За най-малките ще са подходящи детски ръкавици с шнур, които не позволяват загубване на ръкавиците.  

Изборът на подходящи ръкавици за деца не трябва да е труден 

Когато избирате ръкавици за детето си, обърнете внимание преди всичко на правилния размер. За да изберете правилния размер, измерете обиколката на ръката на детето си в най-широката ѝ точка. Рулетката трябва да се постави над палеца и след измерване на обиколката сравнете резултатите с таблицата за размери, предоставена от производителя. Размерът на ръкавиците може да се различава в зависимост от предназначението, типа или марката.  

Освен това ръкавиците трябва да са изработени от технически материали, т.е. синтетични материали, които имат добри топлоизолационни свойства и ефективно отвеждат влагата. Това е особено важно, ако детето ви се занимава със зимни спортове или предпочита есента и зимата да е на открито. Когато карате велосипед, ръкавиците трябва да имат нехлъзгащо се покритие и да са водоустойчиви. За ежедневна употреба изберете модел, който осигурява удобно носене.  

Подходящите ръкавици и възрастта на детето 

Най-малките деца не използват често ръкавици при ходене, особено когато става въпрос за бебета. Разходките през есента или зимата, когато температурите са ниски, са изключение, като в този случай е добре да се използват ръкавици или вълнени ръкавици. Това ще осигури висока степен на топлоизолация за вашето бебе. Чудесни са и ръкавиците на шнур, които детето няма да изгуби по време на разходка.  

За разлика от тях, за по-големи деца могат да се изберат много по-дебели модели. Ръкавиците за 2-годишни деца и за 3-годишни деца трябва да са изработени от висококачествени материали и мембрани, които осигуряват топлина и водоустойчивост. Тези видове ръкавици са подходящи за различни дейности, както и за ежедневна употреба при ходене или игра. 

След като детето порасне и започне да спортува, като например каране на ски, сноуборд или колоездене, ръкавиците трябва да бъдат съобразени с предназначението и вида спорт, който се практикува. 

Марки, предлагащи качествени детски ръкавици 

В магазин Sportano ще намерите висококачествени детски ръкавици от доказани производители като ZIENER, Viking, LEGO, Level, Roxy, 100%, Rossignol, FOX и Reusch. Предлагаме детски ръкавици за колоездене, каране на ски или сноуборд, където със сигурност ще намерите подходящия продукт, който да отговаря на нуждите на вашия млад спортист. Широката гама от размери и цветове ще се хареса на малчуганите, така че те ще обичат да носят ръкавици, независимо от дейността. 

Подробна информация Описание