Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Dainese

Dainese

Създадена през 1972 г., Dainese е италианска марка, специализирана в производството на облекло за колоездене, мотоциклети, сноуборд и ски. Само две години след създаването си Dainese прави революция на пазара с иновативни технологии, разработени от комбинация от кравешка кожа с еластични вложки. Това направи дрехите по-разтегливи, удобни и лесно приспособими към потребителя.  

По едно време с марката са работили някои от най-известните спортисти като Бари Шийн и Шон Палмър. С течение на времето компанията продължава да се разраства, произвеждайки дрехи с все по-модерни решения, които удовлетворяват спортистите на всеки етап.  

Мисията на Dainese е да предлага продукти за хора, чието истинско усещане за живот е адреналинът и екстремното спортно вълнение. В допълнение към спортното облекло, марката предлага широка гама от продукти, които осигуряват защита на всеки етап от обучението. За мотоциклетистите първият протектор за гръб е разработен още през 1979 г. и скоро след това е представен на широката общественост. 

Dainese се ангажира с най-високо качество на изработката на всички свои продукти. През годините на марката са се доверили хиляди клиенти, които широко използват дрехи и обувки Dainese, което е доказателство за нейния висок профил. 

Подробна информация Описание