Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Боксови превръзки

Боксови бинтове: най-голям избор на Sportano.bg

Погрижете се за безопасността си със Sportano. Подготвили сме богат избор от боксови бандажи от най-добрите производители, като Manto, Ground Game, Everlast, adidas, Leone 1947. Боксовите бандажи от най-високо качество ефективно ще увеличат възможностите ви за тренировки и ще ви предпазят от наранявания и болезнени контузии.  

Боксови превръзки: ефективна защита по време на тренировка

Независимо от нивото на владеене на бойните изкуства, всеки спортист трябва да използва подходяща защита за пръстите, ръцете и китките. Боксовите бандажи Leone са изработени от идеална смес от памук с примес на еластичен найлон, която осигурява ефективна защита и позволява ефикасно отвеждане на излишната влага и топлина, така че ръкавиците не попиват пот и остават сухи. Боксовите превръзки Ground Game имат широка закопчалка с велкро, която предотвратява неволното разкопчаване на превръзките, което повишава комфорта при тренировка, особено по време на интензивни упражнения. Боксовите превръзки Moro White са изработени от смес от устойчив памук и полиестер, което гарантира идеална гъвкавост и здравина, както и правилно прилепване към ръката, осигурявайки най-високо ниво на комфорт.  

Кои боксови превръзки да изберете?

В зависимост от дисциплината и интензивността на упражненията можете да изберете бандажи с различна дължина. Защитните бандажи adidas се предлагат с дължина 2,5 и 4 м, което ви позволява да ги съобразите напълно с вида на тренировката и предпочитанията на спортиста. Боксовите бандажи Ground Game Cage Gold са с дължина 4 метра и осигуряват отлична защита на палеца и адекватна стабилизация на китката, особено при силни удари. Вътрешните ръкавици adidas са алтернатива на класическите боксови превръзки, отличават се с най-високо ниво на комфорт и са лесни за поставяне, независимо от опита. Вътрешността на ръкавиците adidas е изпълнена с поглъщаща ударите пяна AERO, която ефективно защитава кокалчетата, а използването на модерен синтетичен материал и уникален дизайн осигуряват правилно отвеждане на излишната влага и топлина.  

Най-добрите боксови превръзки от спортни марки

В магазина на Sportano ще намерите богат избор от боксови превръзки с всякаква дължина, които позволяват перфектно прилягане и ефективна защита на чувствителните части на пръстите и ръцете. Боксовите превръзки Ground Game Hellfire с дължина 4 метра от серията Knockout Game Pro са предназначени за всички спортисти, занимаващи се с бойни изкуства, като бокс, кик-бокс, ММА и муай тай. Боксовите бандажи Manto се предлагат в много цветови варианти, така че да отговорят на изискванията на всеки боец.Бандажите Defend V2 в розово или черно ще бъдат отличен избор за мъже и жени. За спортистите, които ценят комфорта, препоръчваме вътрешните ръкавици adidas, които се отличават с бързото си обличане и гарантират необходимата защита. Боксовите бандажи Ground Game са изработени от бързосъхнещ материал и се почистват много лесно, така че позволяват подходяща хигиена в боксовите ръкавици.  

Изберете любимите си боксови превръзки, за да защитите ръцете си и да тренирате ефективно. Вземете най-добрата селекция от защитна боксова екипировка от Sportano и се насладете на бърза обработка на поръчките. 

Подробна информация Описание