Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Basso

Основана през 70-те години на миналия век, базираната в Италия компания Basso е един от най-големите производители на велосипедно оборудване и аксесоари в света. Basso е семейна марка, основана от трима братя. Най-възрастният - Марино - е световен шампион и постига задоволителни резултати в състезанията от Голямата обиколка, а най-младият - Алсидо - е специалист-механик, който същевременно е частен любител на колоезденето. Семейната марка Basso е създадена от живата любов към колоезденето. 

От самото си създаване компанията се фокусира върху непрекъснатото усъвършенстване на своите продукти и разработването на нови дизайни, които през годините определят стандартите за производство на индивидуални аксесоари за велосипеди. Марката използва материали само от проверени доставчици, така че когато избирате продукти от Basil, можете да сте сигурни, че те са с възможно най-високо качество. Още през 90-те години на миналия век компанията започва да произвежда алуминиеви и карбонови рамки за велосипеди, които днес са еталон в производството им. 

При проектирането производителят Basso обръща внимание на всеки детайл на продукта, дори и на най-малкия, което е важно, когато става въпрос за получаване на удоволствие и наслада от всяко каране на велосипед. Освен това Basso обръща внимание и на естетиката, придавайки на продуктите си уникален дизайн, който е съчетание от италианска елегантност и спортни идеи. 

Подробна информация Описание