Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Надуваеми басейни

Надуваеми басейни - изберете перфектния модел в магазин Sportano 

Надуваемият басейн е чудесен вариант за водни занимания, особено когато температурите навън са високи. Сред моделите има няколко вида градински басейни, а надуваемият басейн е идеален за най-малките любители на водните забавления. Предлагат се модели с подходящи размери, цветови варианти и с допълнителни елементи като пързалка, фонтан или седалки. В нашия спортен магазин Sportano.bg ще намерите висококачествени надуваеми басейни, включително детски басейни от професионалната марка AQUASTIC. Басейните са изработени от издръжливи материали и са лесни за използване и съхранение.  

За деца, големи, правоъгълни или с пързалка - типове и видове надуваеми басейни 

Сред видовете надуваеми басейни ще откриете класическите детски надуваеми басейни, които обикновено са по-малки по размер и имат допълнителни функции като фонтан или елементи за играчки. За малко по-големи деца надуваемият басейн с пързалка и надуваемият басейн със седалки са чудесни варианти. По този начин детето ви може не само да се отпусне във водата, но и да се забавлява и да бъде активно. Сред продуктите обикновено се срещат кръгли модели, но все по-популярни стават и правоъгълните надуваеми басейни с малко по-дълбоко дъно. Тези видове басейни могат да се използват както от възрастни, така и от деца. Високият надуваем басейн също е вариант за по-възрастни потребители, а ако търсите модел за вашето малко дете, детските надуваеми басейни с малки размери са най-добрият вариант.  

Как да изберете надуваем басейн? 

Надуваемите басейни са много популярни, тъй като в сравнение с други модели градински басейни са евтини, лесни за използване и инсталиране. Този тип басейн е идеален за хора, които не разполагат с много пространство. Поставянето на надуваем басейн не е сложно, тъй като просто се използва помпа за надуване на басейна и след това се пълни с необходимото количество вода. Надуваемият градински басейн е изработен от здрави материали, за да се избегне рискът от пробиване или повреда. Предимството на този тип модели е, че са преносими, тъй като не само се съхраняват лесно, но и могат да бъдат сгънати и преместени на друго място по всяко време.  

Когато избирате подходящия надуваем басейн, съобразете размера му с наличното пространство, както и с броя на хората, които ще го използват. Високият надуваем басейн е подходящ за възрастни, а малкият надуваем басейн е вариант за деца, така че можете да сте сигурни, че детето ви ще прекара безопасно времето си във водата. Освен това проверете водния капацитет на избрания от вас басейн. Някои модели не са много големи поради конструкцията си, така че няма да задържат достатъчно вода.  

Размер на надуваемия басейн 

Ако се чудите какъв размер басейн би бил идеален, в нашия магазин Sportano.bg ще откриете широка гама от модели по отношение на размера. При нас ще се снабдите с голям надуваем басейн или с малко по-малък, предназначен само за малки деца. Стандартният размер на басейна е около 180 x 135 x 19 или 200 x 110 x 19 cm. Ако търсите по-голям модел, 305 x 183 x 56 cm ще бъде най-добрият вариант, а за малки деца ще са подходящи басейни с размери 117 x 122 x 36 или 164 x 103 x 60 cm.  

Надуваем басейн за деца и възрастни 

Надуваемият басейн обикновено е предназначен за деца, но на пазара има и големи надуваеми басейни, които могат да се използват както от възрастни, така и от деца. Въпреки това той не е достатъчно голям за възрастни, така че този тип басейни най-често се използват от деца. Струва си да се знае, че правилният модел басейн трябва да бъде съобразен с възрастта на детето, тъй като по-големите модели са подходящи за по-големи деца, докато по-малките модели са предназначени за игра на малки деца.  

Обикновено производителите предоставят препоръки за възрастта на детето, от която то може да използва басейна, както и точните размери. По този начин можете да сте сигурни, че избраният от вас модел басейн ще бъде подходящ за вашето дете.  

Марки, предлагащи качествени надуваеми басейни 

В Sportano ще откриете висококачествени надуваеми басейни от марката AQUASTIC, които ще ви допаднат по отношение на предназначението (за отдих или забавление), размера и вместимостта на водата. В нашия спортен магазин можете да се снабдите с правоъгълен надуваем басейн, малък надуваем басейн с допълнителни елементи, както и басейн с фонтан. Те със сигурност ще се харесат и на най-малките любители на водните забавления в басейна, така че съобразете размера и капацитета на продукта с нуждите и възрастта на детето си. 

Как да се грижите за надуваем басейн? 

Ако искате да се наслаждавате на чиста вода, добре е да изберете подходящо филтриращо устройство, т.е. помпа, а също така е добре да използвате химикали за басейни, като хлор или почистващи препарати. По този начин ви гарантираме, че водата ще остане чиста и без микроорганизми. По-големите замърсявания в басейна трябва да се отстраняват чрез цедка, а след всяко къпане или дълъг период на неизползване можете да използвате специална прахосмукачка. Това устройство ще почисти ефективно дъното и стените на басейна от мръсотия и ивици. При по-малките надуваеми басейни е добре да пълните басейна с прясна вода всеки път и да подменяте около 10% от съдържанието му. Малките детски надуваеми басейни обикновено са модели с малки размери, така че подмяната на водата няма да е проблем. 

Подробна информация Описание