Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Басейни

Плувни басейни - изберете правилния модел в онлайн магазина на Sportano 

Когато температурите навън са високи, чудесен начин да прекарате свободното си време е да се отпуснете и да поиграете в басейна. Тя позволява на възрастни и деца да се забавляват по всяко време. В Sportano ще откриете широка гама от градински басейни, включително басейн с рамка, правоъгълен басейн, басейн със стойка или детски басейн от марки като AQUASTIC и Bestway. Със сигурност си струва да изберете собствен басейн, ако искате да направите горещите дни по-приятни. Просто настройте вида на продукта според нуждите си, за да прекарвате времето си във водата комфортно. 

Градински, рамков, детски или детски басейн - видове плувни басейни 

Сред градинските басейни има надуваем басейн, който е най-популярен сред децата, тъй като има голям избор от размери и дизайн. Той се характеризира с ниско тегло, както и с лекота на използване и възможност за бързо надуване и преместване на желаното място. Той обаче е много по-неустойчив на пробиване и повреда. Басейнът със стойки, от друга страна, е много по-голям от надуваемия модел и когато се напълни с вода, стените на басейна се разширяват и водата е тази, която държи конструкцията на басейна на място. Съществува също така басейн с рафтове, който е здрав и устойчив на повреди. След като бъде поставена, тя обикновено може да се използва цял сезон и е подходяща за възрастни и деца благодарение на здравата си конструкция и размери. Детските басейни, от друга страна, са по-малки по размер и са съобразени с възрастта на детето, имат цветни елементи или различни аксесоари.  

Как да изберете подходящия басейн? 

Преди да изберете подходящия модел басейн, помислете първо за това кой ще го използва. Ако търсите детски модел, можете да купите надуваем басейн, като се уверите, че сте избрали подходящ продукт за възрастта на детето. От друга страна, за възрастните и цялото семейство добре ще работят моделите с рамка или с възможност за разширяване. В зависимост от модела вземете предвид пространството, с което разполагате в градината си. Градинските басейни обикновено са по-големи и се нуждаят от определено пространство. Освен това обърнете внимание на вида на сглобяване, където надуваемите и разширяемите модели са най-прости, докато рамковите басейни изискват разгъване на рамката и допълнителни компоненти.  

Как да изберете детски басейн? 

Детският плувен басейн трябва да бъде съобразен с нуждите и способностите на вашето дете. Тя осигурява чудесно забавление за малчугана, особено през горещите дни. За най-малките, т.е. за децата на една или две години, са подходящи малки надуваеми басейни, в които е необходимо само малко вода и любими играчки. Обикновено те са изработени от гума и меки материали, което ги прави напълно безопасни и лесни за използване. Освен това производителите обикновено дават препоръки за възрастта на хората, които могат да използват басейна. Басейните с багажници и подпори трябва да се използват от по-големи деца и възрастни.  

Помпа, филтър или стълба за басейн - с кои аксесоари си струва да се снабдите? 

Когато избирате градински басейн, си струва да се сдобиете с подходящи аксесоари за него, като филтър за басейн и филтърна помпа. Водата в басейна трябва постоянно да се почиства от мръсотията, като понякога прахосмукачката за басейни или други методи за почистване не са достатъчни. За тази цел е добре да изберете и химикали за басейни под формата на течни препарати или гранули за дезинфекция и пречистване на водата. Обикновено препаратите имат бактерицидно действие и премахват микроорганизмите. Ако басейнът ви няма покритие и се намира в зона, изложена на листа или други отпадъци, снабдете се със специално покритие или покривало. Те са лесни за инсталиране и използване, но покриват плътно повърхностите. При моделите с подпори и рамки стълбата за басейн ще ви бъде полезна за удобно влизане и излизане.  

На кои плувни басейни си струва да се залага?

В Sportano предлагаме широка гама от рамкови и надуваеми басейни, както и детски басейни от професионални марки като AQUASTIC и Bestway. Ще откриете детски басейни с интересен дизайн и цветове, а всичко, което трябва да направите, е да съобразите модела с възрастта и нуждите на най-малките любители на водната лудост. За възрастните и цялото семейство добре ще работят разширителните басейни и надуваемите джакузита на марката Bestway. В нашия спортен магазин ще намерите и всички аксесоари, които са ви необходими, за да поддържате водата чиста. 

Професионалното обслужване на клиенти в Sportano ще ви помогне да изберете правилния модел басейн, а ако продуктът не отговаря на очакванията ви, можете да го върнете до 30 дни! 

Подробна информация Описание