Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Alpina

Alpina

Основана от четирима приятели през 1980 г., Alpina е германска компания, която понастоящем произвежда аксесоари за колоездене, ски и ежедневни принадлежности. Марката става известна със своите ски очила Turbo, които първи включват широк, почти панорамен зрителен ъгъл, който е изключително важен по време на спорт.  

След този успех компанията се фокусира силно и започва да се специализира още повече в производството на очила и спортни очила. Наред с други неща, марката започва да използва поликарбонатни материали при създаването си и разработва технологията Quattroflex, която е отговорна за премахването на отраженията, причиняващи временни отблясъци. Разработването на технологията за фотохроматични лещи Varioflex също оказва голямо влияние върху развитието на марката. 

Днес Alpina е един от водещите световни производители на висококачествени спортни аксесоари. С течение на времето марката се ползва с доверието на хиляди потребители, които се възползват от професионалните продукти за ски и колоездене, повишаващи комфорта на всяка тренировка. 

Подробна информация Описание