Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Abu Garcia

Abu Garcia

Историята на шведската марка Abu Garcia датира от 1921 г. Първоначално компанията произвежда специализирани часовници и таксиметрови апарати, но след избухването на Втората световна война интересът и търсенето на тези аксесоари значително намаляват. Поради тази причина основателите на марката решават да променят професията си и да се ребрандират. Благодарение на това развитие компанията се ориентира към производството на риболовни аксесоари, което ѝ носи успех в световен мащаб. Днес продуктите на Abu Garcia се използват от професионални риболовци в цял свят. 

Още през 1941 г. марката представя първата риболовна макара Ambassadeur®, която революционизира последвалия подход към производството на този продукт. Това събитие проправя пътя на марката и ѝ позволява да си извоюва силна позиция в риболовната индустрия. През следващите години компанията разработва и макарите ABU 444 и Cardinal®, които дълго време са популярни в света на риболова. 

Благодарение на постоянното развитие на иновативни технологии марката успява значително да разшири дейността си и непрекъснато да подобрява продуктите си. През 2013 г. беше създадена подобрена версия на линията аксесоари Revo Low Profile, която стана по-компактна и удобна за използване. Асортиментът на марката включва специализирани въдици, макари, риболовни екипи и други аксесоари, които са от съществено значение при риболова. Основните продуктови гами на марката Abu Garcia включват Zenon, Jordan Lee, Max, Abu 100 и Cox and Carson. 

Подробна информация Описание