Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

HOKA

HOKA

Основана през 2009 г., Hoka е френска марка, която е специализирана в производството на обувки за трекинг и спортни обувки (предназначени основно за бегачи). От самото начало основната мисия на марката е да създава качествени обувки, които ви позволяват да преодолявате разстояния бързо и безопасно. Още първите пуснати на пазара обувки Hoka предизвикват революция в подхода към дизайна им. Те се отличават с удължена междинна подметка и осигуряват по-високо ниво на омекотяване от всякога. Марката има иновативен подход към дизайна, така че всички продукти се отличават с уникален дизайн, който удовлетворява професионалните бегачи по целия свят. 

Продуктите на производителя Hoka бързо завладяват спортния пазар, а самата марка се превръща в един от лидерите в производството на функционални спортни обувки. Сътрудничеството с известни спортисти, които са спечелили многобройни състезания с обувки Hoka, също е допринесло за това.  

Компанията използва редица технологии в своите продукти, които значително подобряват качеството им. Те включват Meta-Rocker (специализирана система, която включва извиване на подметката на обувката, за да се осигури бързо и ефективно бягане) и J-Frame™ (използване на твърда пяна в обувката, за да се подобри стабилността и да се осигури по-добър контрол на движението). Тези съвременни системи се използват в обувките за туризъм, ежедневните обувки и тези за бягане по пътеки. 

В допълнение към професионалните обувки марката предлага и други аксесоари за бегачи: якета, къси панталони, гамаши, потници и спортни тениски. Така всеки може да се снабди с най-добрите аксесоари за обучение от една доказана марка. Продуктите на Hoka могат да се използват успешно от начинаещи и напреднали бегачи, които желаят да тренират ефективно.  

Подробна информация Описание