Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

HEAD

HEAD

Head е световен лидер в производството на спортно оборудване, особено за тенис и зимни спортове като сноуборд и ски. Произходът на марката може да се проследи до 1947 г., когато нейният основател Хауърд Хед започва да работи по дизайна на първите метални ски. Предишните модели ски са изработени предимно от дърво, така че изобретението на Хауърд е наистина революционно 

През 1950 г. е взето решение за официално оформяне на новата марка, която се нарича HEAD Ski Company. Оттогава насам марката се превръща в неизменна част от пазара на ски, популяризира алпийските ски в Америка и през годините изгражда силни позиции, като постоянно налага иновативни тенденции. 

През 1968 г. марката Head започва да прави революция и на пазара на спортни ракети и разработва първата алуминиева ракета за тенис. С течение на времето продуктите на компанията започват да се използват от спортисти като Артър Аш, който през 1975 г. печели турнира от Големия шлем "Уимбълдън", използвайки продуктите на Head. В края на 90-те години на миналия век марката разработва и тенис ракета от титан и графит, а по-късно и първата иновативна и компютъризирана ракета HEAD Intelligence, която се справя добре с потискането на вибрациите, като по този начин свежда до минимум риска от нараняване. 

Днес Head е водещ производител в света на спорта на специализирано оборудване, аксесоари и облекло както за игра на корта, така и за зимни занимания по пистите. Продуктите на марката могат да се използват както от напреднали спортисти, така и от начинаещи, които се нуждаят от качествено и безопасно оборудване. 

Подробна информация Описание