Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

SUP платна

Платна за SUP - изберете перфектния модел в магазина на Sportano 

SUP, или Stand Up Paddle, може да се комбинира с друг воден спорт, по-конкретно с уиндсърфинг чрез дъска с монтирано платно. WindSUP е чудесна водна активност, така че не е нужно да се отказвате от плуването, когато духа вятър. Той е предназначен и за хора, които вече се чувстват комфортно на SUP дъска и искат да започнат своето уиндсърфинг приключение. Дъската има прорез за поставяне на платно и кутия за лодка, в която се монтира централен борд, който представлява сгъваема перка в средата. В Sportano предлагаме професионални SUP платна от марката Aqua Marina, където със сигурност ще изберете подходящото оборудване за вашето плуване.  

SUP гребла - за какво да внимаваме при покупка? 

Когато купувате, обърнете внимание на вида на водния басейн, в който ще плавате. Откритите води като морето се характеризират с много по-силен вятър и в такива ситуации най-добре ще се справят по-малките по размер платна. Витлото за SUP също трябва да бъде съобразено с нивото на опит на човека, като по-големите модели ще са подходящи за начинаещи. Самото платно трябва да е леко и изработено от издръжливи материали, за да може да издържи по-дълго при различни условия. Най-добре ще работи платно, изработено от материал дакрон, което гарантира ниско тегло и се предлага със специална мачта и стрела. 

Как да изберете SUP платно, което да отговаря на вашите изисквания? 

Изборът на размера на платното се основава на теглото и височината на потребителя. Средното тегло на уиндсърфистите е около 55 килограма за жените и 70 килограма за мъжете, като в този случай размерът на платното трябва да бъде около 3,0-4,5. За тези с тегло под това, ще бъде подходящ размер на платното 2,0-3,0. За добре сложени сърфисти ще работят добре платна с размер по-голям от 4,0-4,5. По-опитните уиндсърфисти трябва да избират по-големи платна от универсалните, които са подходящи за начинаещи.  

Независимо дали сте професионален уиндсърфист, или се чувствате по-комфортно само на SUP дъска, да се впуснете в приключение с WindSUP ще бъде чудесна алтернатива и незабравимо преживяване. 

Платна за SUP - марките, на които да заложите 

В офертата на онлайн магазина Sportano ще откриете платна за SUP от марката Aqua Marina, които са изработени от материал X-ply, т.е. два залепени слоя полиестер с поставени вътре влакна. Конструкцията е завършена с пластмаса Dacron, която прави платното много леко и същевременно издръжливо. Дроселът на марката е издръжливо оборудване, което ще се представя добре при плаване в различни водни басейни. Използвани са и планки, които позволяват настройките на платното да се регулират чрез обтегачи с винтове.  

Пазарувайте от широката гама на Sportano, където имаме професионално оборудване за водни спортове и много други! Нашето обслужване на клиенти ще ви помогне да изберете подходящото оборудване за вашите нужди. 

Подробна информация Описание