Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Бански костюми за момчета

Бански костюми за момчета - изберете правилния модел в магазин Sportano.bg

Летният сезон е време за почивка, слънце и къпане в море, езеро или басейн. Една от важните части от екипировката, без която не можете по време на ваканционните си пътувания, са банските. Един от най-важните аспекти при избора на бански костюм е неговият комфорт и функционалност, а при банските за момчета и неговият стил и атрактивен външен вид. В Sportano.bg ще намерите висококачествени бански костюми за момчета от професионални марки като AQUA-SPEED, Billabong, Quiksilver, Speedo, Nike и Rip Curl.

Избор на бански за момче - на какво да обърнем внимание?

Изборът на бански за момче може да изглежда лесна задача, но си струва да отделите известно време в избора на правилния модел, който ще осигури на вашето дете комфорт и свобода, докато играе във водата. Бански костюми за момчета се предлагат в различни дизайни, стилове и цветове, което често затруднява вземането на решение. Струва си да обърнете внимание на няколко важни въпроса, които ще ви помогнат да направите правилния избор.

  • Размер и удобство – банските трябва да пасват добре на фигурата на детето, за да не ограничават движенията и да не падат при игра във водата. Добре подбраните бански костюми трябва да са удобни, да не притискат и трият, а еластичните материи ще позволят на детето да се движи свободно.
  • Материал и качество на изработка - материята, от която е изработен банският е от голямо значение за неговото качество и издръжливост. Банските за момче трябва да са от бързосъхнещи материи, които ще запазят формата и цветовете си дори след много пранета. Струва си да изберете модели, изработени от висококачествени материали, за да сте сигурни, че те ще бъдат издръжливи и устойчиви на абразия.
  • Цвят и десен – банските костюми за момчета се предлагат в много цветове и шарки. Струва си да изберете модели, които детето харесва, за да може да им се наслаждава, докато играе във водата. Въпреки това си струва да запомните, че ярките цветове могат да избледнеят по-бързо, а някои модели може да са по-малко гъвкави и да излязат от мода по-рано.
  • Предназначение и стил - когато избирате бански костюм за момчета, струва си да обърнете внимание на предназначението и стила. Например за малки деца в предучилищна и училищна възраст се препоръчват модели с къси крачоли или слипове, които улесняват свободното движение във водата. За по-големите момчета, които обичат да са активни във водата, можете да изберете модели с по-дълги крачоли, които ще осигурят допълнителна защита от слънцето.
  • Безопасност – банските костюми за момчета трябва да осигуряват безопасност по време на игра във водата. Струва си да се обърне внимание на модели със сертификати, които потвърждават тяхната безопасност и устойчивост на слънчева светлина.

Материали за бански костюми за момчета

Изборът на правилната материя е от решаващо значение за комфорта и издръжливостта на банския костюм за момче. На пазара има много различни видове материали, които имат различни свойства и характеристики. Преди да купите, си струва да обърнете внимание на няколко важни аспекта, като издръжливост, гъвкавост, дишане, бързосъхнещи свойства и защита срещу UV радиация.

Един от най-често използваните материали в производството на бански е полиамидът. Това е лека, издръжлива и еластична материя, която е чудесна за бански костюми за момчета. Полиамидът е устойчив на механични повреди и разтягане, което позволява свободно движение по време на баня. В допълнение, полиамидът се характеризира с бързосъхнещи свойства, което е особено важно в случай на водни дейности.

Друг често срещан материал в банските костюми е полиестерът. Това е материал с висока устойчивост на механични повреди и разтягане, което осигурява дълготрайна издръжливост на банския костюм. Полиестерът също е устойчив на хлор, което прави банските костюми от този материал чудесни за басейна.

Друг популярен материал в производството на бански костюми е ликрата. Ликрата е гъвкав и мек материал, който идеално се адаптира към тялото, осигурявайки пълна свобода на движение по време на къпане. Банските костюми, изработени от ликра, се характеризират и с висока устойчивост на UV радиация, което е особено важно при плуване на слънце.

Неопренът се използва и в производството на бански костюми за момчета . Неопренът е материал, който се характеризира с висока гъвкавост и топлоизолация, което го прави идеален за използване в бански костюми за плуване в хладна вода. Банските костюми, изработени от неопрен, също са устойчиви на абразия и механични повреди.

Струва си да запомните, че независимо от избрания материал, банските костюми за момчета трябва да бъдат лесни за почистване и устойчиви на вода и почистващи препарати.

Подробна информация Описание