Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Сърфинг

Сърф и плаж - изберете подходящото оборудване и аксесоари в магазин Sportano 

Пребиваването край водата и заниманията с вода са чудесен начин да прекарате времето си на открито. Много хора избират да практикуват водни спортове като сърфинг, тъй като улавянето на вълни или плъзгането по тях е невероятно преживяване. От друга страна, плажуването е чудесен начин цялото семейство да се отпусне и да прекара време заедно. Струва си да се снабдите с подходящите продукти, за да си осигурите комфорт и безопасност. В Sportano предлагаме висококачествена сърф и плажна екипировка и аксесоари от професионални марки като AQUA-SPEED, Easy Camp, Cressi, Billabong, ION, Lacoste, Lib Tech, MANERA, Manta5, Radinn, Spokey и Roxy

Какви дейности на плажа си заслужават? 

Освен класическото плажуване край водата можете да практикувате всякакви дейности, включително сърфинг, който е все по-популярен спорт в Полша. Всичко, от което се нуждаете, е подходящо оборудване - дъска за сърф или електрическа дъска. Улавянето на вълни и плъзгането по тях е отлично занимание, което подобрява двигателната координация и ви дава увереност при движението във водата. Освен това си заслужава да практикувате дейности като SUP или водни колела.  

На плажа чудесни занимания ще бъдат хвърчилата или фризбито, които със сигурност ще се харесат на най-малките любители на водните спортове.  

Плажен туризъм - с какво си струва да се оборудвате? 

При плажуване е полезно да разполагате с оборудване, което ще ви осигури комфорт и безопасност, независимо от условията. Разбира се, задължително трябва да имате постелка или одеяло за плаж, а също така е добре да вземете плажна кърпа за детето си. За удобно придвижване добре ще ви подхождат джапанки и чехли за плажа, както и бански за плуване

При избора на оборудване за крайбрежната ивица е добре да се снабдите със самосгъваема плажна палатка, която не заема много място при транспортиране и практически е готова за използване веднага. Тя ви позволява да си почивате удобно и осигурява защита от поривите на вятъра и слънчевите лъчи. На плажа също трябва да се погрижите за защитата от слънцето, поради което ние в Sportano предлагаме дрехи с UV филтър, сенници за плажа или кремове с UV филтър

Сърфиране - какво си струва да вземете със себе си? 

Сърфингът е отлично занимание на брега, тъй като подобрява двигателната координация и ви дава повече увереност при движението във водата. Подходяща дъска за сърф (shotboard, longboard, funboard, fishboard) е полезна за този спорт, а електрическите дъски също стават популярни. В Sportano предлагаме професионални електрически дъски от Radinn, за да се движите безопасно по водата и да си осигурите невероятно изживяване. Ако търсите нещо съвсем различно и искате да започнете приключение с водни спортове, можете да изберете електрически воден велосипед от Manta5. Той гарантира усещането за каране на велосипед по вода, осигурявайки удобно управление и плавно движение.  

Как да изберете правилното оборудване и аксесоари за плаж или сърф? 

В зависимост от дейността, която извършвате, съобразете облеклото, обувките и аксесоарите си с условията. Преди всичко вземете със себе си най-необходимото оборудване, за да можете да се отпуснете и да се наслаждавате на спорта. За сърфиране несъмнено ще са ви полезни бански костюм или неопренови дрехи, както и оборудване като дъска - сърф или електрическа. Възможностите за плажуване са многобройни. Със сигурност си струва да си вземете постелка или одеяло за плаж, както и плажна палатка или чадър. Това оборудване гарантира комфорт и ефективна защита от вредните слънчеви лъчи. Обърнете внимание на материала, от който са изработени отделните елементи, тъй като облеклото трябва да осигурява комфорт и защита от слънцето. От друга страна, оборудването като дъски или други елементи трябва да бъде възможно най-издръжливо и лесно за използване. 

Защита от слънцето по време на слънчеви бани и сърфиране 

При плажуване и практикуване на водни спортове е изключително важно да се предпазвате от вредните слънчеви лъчи. По време на водни занимания сме изложени още повече на слънце, затова е добре да се снабдите с дрехи с UV филтър. Най-добре е да изберете предпазни средства, които предпазват от UVA радиация. Слънчевите укрития, т.е. чадъри и плажни палатки, също са полезни на плажа. Палатките също така осигуряват защита от поривите на вятъра над водата. По време на плажните дейности подходящият слънцезащитен крем с UV лъчи е от основно значение. 

В Sportano ще намерите необходимото оборудване и аксесоари за плаж и сърф, а нашето професионално обслужване на клиенти ще ви помогне да изберете правилните продукти! 

Подробна информация Описание