Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Вертикални велоергометри

Изправени велосипеди - изберете надежден и издръжлив велосипед в онлайн магазина на Sportano 

Търсите подходящата машина за ефективна тренировка и се нуждаете от оборудване за намаляване на телесните мазнини или подобряване на физическата форма? Изберете изправен велоергометър, който е чудесен за домашни тренировки. Оборудван със съвременни системи за регулиране на товара, той не заема много място и е много лесен за използване. Той ще бъде идеален за основно и по-интензивно обучение. В Sportano предлагаме висококачествени вертикални велосипеди от известни производители като Urbogym, ProForm, Matrix, Life Fitness, Kettler, Schwinn, Spokey, SportsArt и Kettler.  

Вертикални и хоризонтални велосипеди - каква е разликата? 

Ако се чудите, хоризонтален или изправен стационарен велосипед, преди всичко си струва да знаете, че при изправения модел педалите са на линията на седалката или по-точно под нея, така че краката са леко огънати по време на упражненията. Изправеният велосипед имитира по подходящ начин карането на традиционен велосипед, а механизмите за съпротивление ви позволяват да регулирате съпротивлението, оказвано от маховика. В резултат на това изправеният велосипед ще помогне за намаляване на теглото, ще укрепи мускулите на краката и ще подобри физическата форма и кондицията. От друга страна, хоризонталните велосипеди са предназначени за хора, които имат проблеми с гърба или се връщат към физическа активност след травма. Това е така, защото велосипедът с лежащо положение е оборудван със седалка с облегалка, а педалите са разположени в предната част на машината. Това решение значително облекчава натоварването на гръбначния стълб и е подходящо за хора, които се притесняват да се върнат към спорта след сериозни травми.  

Избор на подходящ изправен велосипед 

Когато избирате изправен стационарен велосипед, е важно да обърнете внимание на всички технически параметри, особено на механизма за съпротивление. Съществуват механични велосипеди, които създават съпротивление чрез ремъчни спирачки. Магнитният изправен велосипед, при който натоварването се променя чрез циферблат или контролен панел, ще бъде много по-добър. По-сложни са електромагнитните модели. Освен това е важно теглото на маховика - колкото по-тежък е той, толкова по-голямо е съпротивлението. За начинаещи се препоръчват модели с колела с тегло 5-8 килограма. По-тежко оборудване е оборудване, което може да генерира по-голямо натоварване. При избора на подходящ модел си струва да се обърне внимание на електрониката, по-точно на компютъра или контролния панел, тъй като той не само улеснява избора на правилните функции, но и е в състояние да направи времето за обучение по-приятно. Понастоящем популярни са моделите с компютър и контролен панел, където можете да избирате програми за обучение и да следите ключови параметри като време, разстояние, изгорени калории или скорост. Безжичната връзка позволява съвместимост с мобилни устройства.  

Размерите на подходящия изправен велосипед също са важни, особено ако избирате такъв за домашна употреба. Понякога машините имат определено максимално тегло на потребителя, което трябва да се вземе предвид при покупка. 

Изправени велосипеди - марки, на които да заложите 

В нашия магазин Sportano.bg можете да намерите висококачествени изправени велоергометри за упражнения от известни производители. Сред моделите, които предлагаме, са стационарните велосипеди Urbogym, като избраните продукти имат широк диапазон на регулиране на съпротивлението, както и контролен панел с модерен LCD дисплей, който показва най-важните параметри на тренировката. Ако се нуждаете от по-професионална машина, Horizon Fitness предлага модел с възможност за наблюдение на параметрите, избор на тренировъчни програми и безжична връзка. От друга страна, някои машини от SportsArt понякога имат 40 нива на контрол на съпротивлението, дисплей с клавиши за бърз избор и приложението SA WELL+. 

Разгледайте гамата от уреди на Reebok, Schwinn, TOORX, York Fitness, ProForm, Technogym, Life Fitness, Horizon Fitness, Nautilus или Matrix в спортния магазин Sportano.bg. Нашето професионално обслужване на клиенти ще ви помогне да изберете правилния модел, а ако той не отговаря на очакванията ви, можете да го върнете до 30 дни! 

Подробна информация Описание