Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Учебни хвърчила

Тренировъчни хвърчила на Sportano.bg

Хвърчилата за обучение на хвърчила позволяват на начинаещите да научат основите на управлението на хвърчила, без да се налага да използват пълно оборудване за кайтсърф. За разлика от пълните хвърчила, тренировъчните хвърчила са по-малки, по-лесни за управление и не изискват много вятърна енергия. Това позволява на начинаещите да се съсредоточат върху изучаването на основни умения като управление на хвърчило и баланс на дъската.

Кайтсърфинг за начинаещи – какви са ползите от тренировките с тренировъчни хвърчила?

Кайтсърфингът е спорт, който изисква голяма прецизност и умения за управление на хвърчилото. Ето защо обучението с тренировъчни хвърчила дава шанс на начинаещите кайтсърфисти да научат основни умения като управление на хвърчило, преди да започнат пълно обучение по кайтсърф. Обучението с тренировъчни хвърчила също помага за минимизиране на риска от нараняване и повишава чувството на увереност и сигурност.

Кайтсърфинг и управление на кайт - защо е толкова важно по време на обучение?

Контролът на хвърчилото е едно от най-важните умения, които трябва да овладеете преди кайтсърфинг. Обучението на хвърчила ви позволява да научите основни умения за управление на хвърчило и минимизира риска от наранявания, свързани с липсата на контрол над хвърчилото. Без контрол над хвърчилото, кайтсърфистът може да загуби равновесие и да причини инцидент.

Тренировъчен кайтборд – кои тренировъчни хвърчила да избера?

Когато става въпрос за избор на тренировъчно хвърчило, трябва да вземете предвид и други фактори, като предпочитанията на кайтсърфистите и метеорологичните условия. Например, вятърът може да има значително влияние върху избора на тренировъчно хвърчило. Ако вятърът е силен, кайтсърфистите могат да изберат по-голям кайт за повече контрол и стабилност. От друга страна, при слаб вятър, по-малко хвърчило може да е по-подходящо за усвояване на основни умения.

на която кайтсърфистът ще тренира. Повечето кайтсърфисти използват дъски с различни размери и форми в зависимост от условията на вятъра и вида на тренировката. Ето защо си струва да изберем тренировъчно хвърчило, което да подхожда на вида дъска, на която ще тренираме.

Друг важен фактор, който трябва да имате предвид, е нивото на уменията на кайтсърфиста. В зависимост от своите умения и опит, кайтсърфистите могат да избират тренировъчни хвърчила с различни нива на трудност. Например, опитен кайтсърфист може да избере 3-линейно хвърчило, за да практикува по-сложни маневри, докато начинаещ кайтсърфист трябва да избере 2-линейно хвърчило, което е по-лесно за управление и осигурява повече контрол.

Подробна информация Описание