Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Барове за кайт сърф

Барове за кайтсърфинг в офертата на спортен магазин Sportano.bg

Интересувате ли се от водни спортове, искате ли да започнете да карате кайтсърф или да подобрите уменията и техниката си? В Sportano ще намерите пълно оборудване за много водни дейности. Нашият асортимент включва решетки за кайтсърф, благодарение на които можете безопасно да натоварвате хвърчилото при всякакви условия. Ще разполагате с професионално оборудване, а ние ще ви помогнем да направите правилния избор.  

Кой бар за хвърчило да изберете? Съвети и трикове

Когато избирате оборудване за кайтсърфинг, помислете къде точно възнамерявате да карате. Това е така, защото оборудването трябва да бъде подбрано така, че да може да се използва при всякакви условия на вятър. Това е изключително важно от гледна точка на безопасността при кайтсърфинг, затова обърнете внимание на конструкцията или предназначението на бара.  

Оборудване за кайтсърф  

Когато търсите подходящото оборудване за кайтсърф, първо се запознайте с всички елементи на оборудването, които включват: дъска, хвърчило, трапец и лост. Дъската и хвърчилото могат да бъдат с различни размери, така че ги настройте индивидуално според нуждите си. От съществено значение е кайт бар, който е комбинация от кайтсърфиста и кайта. Най-важната му функция е да контролира безопасно цялото оборудване във водата.  

Целта на кайтсърфинг баровете 

Барът за кайтсърфинг е свързан с хвърчилото и въжетата, за да осигури лесен контрол при всякакви условия на вятър. Когато сте активни във водата, трябва да носите предпазен колан, който е свързан към лоста с примка. Това ви позволява да запазите контрола върху лоста, въжетата и хвърчилото. 

На първо място, лостът се използва за свободно управление на хвърчилото, за ускоряване, забавяне и завъртане. Към щангата са прикрепени въжета, които се монтират с различни конфигурации. Един от най-популярните е 4-линейният бар на Nobile, при който средната линия е свързана с ръба на хвърчилото чрез система за намаляване на силата. Другите две линии са разположени в краищата на щангата и помагат да се контролира цялото оборудване по време на плуване.  

Ако търсите професионално оборудване, обърнете внимание на марката DUOTONE с нейната технология Click Bar, която ви позволява прецизно да добавяте или отнемате мощност на хвърчилото с един лост. Важни са също така регулируемата дължина на линията и V-позицията, които могат да се променят свободно в зависимост от стила на плуване или индивидуалните ви нужди. Баровете за кайтсърфинг на марката са снабдени и със системата Sliding Bar Stopper, която придържа бара близо до тялото, което улеснява контрола и удобното управление.  

Най-добрите барове за кайтсърфинг от професионални марки

Кайтсърфингът може да бъде чудесно начало на вашето приключение с водните спортове. Както всяко друго занимание обаче, и това изисква специализирано оборудване, което ще ви помогне да се чувствате напълно сигурни при всякакви условия във водата. В Sportano ще намерите цялото необходимо оборудване за вашето ниво и умения от професионални и добре познати марки. 

В нашия магазин се грижим за най-високото качество на продуктите, като ви предлагаме и професионално обслужване на клиентите, с което можете да изберете подходящото оборудване за кайтсърфинг. Можете да върнете продукт в рамките на 30 дни, ако той не отговаря на очакванията ви! 

Подробна информация Описание