Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Камерни хвърчила

Хвърчила Chamber - най-добрите модели в Sportano.bg

Камерните хвърчила са една от най-популярните опции сред кайтсърфистите, благодарение на тяхната здравина, стабилност и управляемост. Специалната им конструкция, при която въздушните камери са свързани с въздушен тунел, кара камерното хвърчило да запазва формата си и да е по-стабилно при трудни ветрови условия.

Конструкция на камерно хвърчило – какво отличава този тип хвърчило?

Клетъчните хвърчила са направени от две или повече въздушни камери, които са свързани с въздушен тунел. Тази специална конструкция на камерния кайт осигурява по-голяма стабилност и контрол върху кайта по време на каране. Въздушните камери на камерното хвърчило са пълни с въздух, което прави хвърчилото да поддържа формата си и е по-контролируемо при трудни метеорологични условия. Благодарение на това кайтсърфистите могат да контролират хвърчилото дори при високи скорости, което позволява различни скокове и други напреднали маневри. В допълнение, камерните хвърчила са по-издръжливи и устойчиви на повреди от тръбните хвърчила, което е особено важно при каране при трудни условия на вятъра и в случай на сблъсък с вода или препятствия.

Конструкцията на камерното хвърчило също така включва елементи като подсилвания на шевовете, капси, клик системи и други аксесоари, които са предназначени да осигурят максимална здравина и контрол по време на каране. Заслужава да се отбележи, че камерните хвърчила се предлагат в различни размери и форми, в зависимост от индивидуалните нужди и предпочитания на кайтсърфистите.

Chamber кайт аеродинамика - как работи и какво дава?

Камерното хвърчило е проектирано по такъв начин, че да се постигне оптимална аеродинамика. Благодарение на конструкцията и формата си, камерното хвърчило има по-малко въздушно съпротивление и е по-контролируемо при трудни ветрови условия. Благодарение на това кайтсърфистите могат да контролират хвърчилото дори при високи скорости, което позволява различни скокове и други напреднали маневри.

Предимства на камерните хвърчила в кайтсърфа - стабилност, управляемост, издръжливост и други

Камерните хвърчила са по-стабилни и управляеми от дъговите хвърчила. Благодарение на специалната си конструкция, камерният кайт е по-издръжлив и устойчив на повреди, което го прави идеален избор за начинаещи и напреднали кайтсърфисти. Камерните хвърчила също са по-лесни за управление и изискват по-малко енергия от вятъра, което позволява кайтсърфинг при по-трудни климатични условия.

Сравнение на камерни хвърчила и тръбни хвърчила в кайтсърфа - какво да избера и защо?

Кайтсърфингът с камерен кайт и с тръбен кайт са два различни вида кайтсърфинг, всеки със своите предимства и недостатъци. Камерните хвърчила са по-стабилни и управляеми, което ги прави идеален избор за начинаещи кайтсърфисти или за тези, които искат да подобрят контрола си върху кайт при трудни метеорологични условия. Тръбните хвърчила са по-подходящи за хора, които предпочитат повече скорост и мощност при кайтсърф. Изборът между камерен кайт и тръбен кайт зависи от предпочитанията и стила на каране на всеки кайтсърфист. И двата вида хвърчила са издръжливи и управляеми, но тръбните хвърчила са по-усъвършенствани и изискват повече опит и сила на вятъра.

Подробна информация Описание